Σε λίγο ο Μητσοτάκης στέλνει τροχόσπιτα στα νησιά για τους εκπαιδευτικούς και θα πανηγυρίζει

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε αναφερόμενη, προ ημερών καταγγελία, που αφορά νεοδιορισμένο (τι σημασία έχει το νέος ή το παλιός;) δάσκαλο που κοιμάται στο αυτοκίνητο του λόγω αδυναμίας ενοικίασης κατοικίας συνεπεία ασύμμετρης αύξησης στα νησιά των ενοικίων, τι να πει κανείς;

Να πεί πως οι νησιώτες περιμένουν δημοσίους υπαλλήλους για να τα κονομίσουν; Να πει πως δεν περισσεύουν κατοικίες λόγω υπερπληθυσμού στα νησιά έτσι ξαφνικά; Ότι και να πεί κανείς, δεν «καταπίνεται» αφού είναι υποχρέωση των εκεί τοπικών αρχών να έχουν εξασφαλισμένη στέγη σε όλους όσους εντέλλονται, εκτός εντόπιων, να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους εκεί κατοίκους, ή να κλείσουν τις υπηρεσίες που παρέχονται σε σχολεία, υγειονομεία, και όπου αλλού, και να τα αναλάβουν μόνοι τους οι όπου κάτοικοι, με τον δήμαρχο τους.

Με δυό λόγια να είναι πρόβλημα αποκλειστικά των δημάρχων, με την κεντρική διοίκηση, και να προσφέρεται στους μή ευρίσκοντας προετοιμασμένη κάθε είδους διευκόλυνση διαμονής.

Όσον δε αφορά την θέση «αού, γκι γκί» του κυβερνητικού εκπροσώπου όταν του τέθηκε το θέμα, πάλι καλά που δεν συνέστησε στους άστεγους …τροχόσπιτο!

  1. Μια άλλη λύση θα ήταν το κλείσιμο και των υπόλοιπων σχολείων, η μετατροπή των σχολικών καταστημάτων σε ξενοδοχειακά, και η απασχόληση εκπαιδευτικών τε και παιδιών -εξαιρουμένων, βεβαίως, των “δεκαεξάχρονων” εγληματιών και “χούλιγκανς”- στις θέσεις προσωπικού εξυπηρέτησης τουριστών, που θα δημιουργηθούν κατ’ αυτόν τον τρόπο στα ευρύχωρα πλαίσια της Βαρειάς Εθνικής μας Βιομηχανίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ