Γιώργος Κύρτσος: με εντυπωσιάζει η σκοτεινή ιδιοτέλεια του συστήματος Μητσοτάκη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παρά το γεγονός ότι έχω πάνω από 4 δεκαετίες στο δημόσιο βίο και έχω δεί και περιγράψει πάρα πολλά,
με εντυπωσιάζει η σκοτεινή ιδιοτέλεια του συστήματος Μητσοτάκη.

Δημιούργησε το 2022-23 δισεκατομμυριούχους ολιγάρχες στην ενέργεια.Εχει ήδη στρώσει το «τραπέζι» για νέο ενεργειακό φαγοπότι.
Ταίζει προκλητικά τις τράπεζες παρά το γεγονός οτι η σωτηρία τους στηρίχθηκε σε 40 δισεκ δημόσιου χρήματος.

Η κατασκευή έργων υποδομής έχει μπλοκάρει εξαιτίας της υπερσυγκέντρωσης των αναθέσεων σε λίγους και εκλεκτούς που κάνουν χρηματιστηριακό παιχνίδι με ανεκτέλεστα υπόλοιπα δισεκατομμυρίων.

Η Ελλάδα έχει σταθερά την ακριβότερη αμόλυβδη βενζίνη στην ΕΕ-27 εξαιτίας της υπερφορολόγησης της κατανάλωσης και των υπερκερδών των διυλιστηρίων.

Κερδοσκοπικά και μαφιόζικα κυκλώματα λυμαίνονται ακίνητα και real estate.
Όλα αυτά συμβάλουν στο έλλειμμα παραγωγικότητας,ανταγωνιστικότητας
και στην επιδείνωση της κοινωνικής κρίσης.

  1. Ωραία τα λέει ο κ. Κύρτσος και υποθέτω, σωστά εφ’ όσον έχει σχετική πληροφόρηση, καλύτερα από τον καθ’ ένα μας. Πότε θα αποφασίζει να εκπροσωπήσει πολιτικόν φορέα εξουσίας που θα μας απαλλάξει από την Gr.M. , τον οποίον, φανταζομαι, θα υποστηρίξουν και θα ενισχύσουν με όποιον τρόπο μπορούν, όσοι ενδιαφέρονται, αληθινά για την μοίρα αυτής της πατρίδας, γιατί αν περιμένουμε λύση από την ΕΕ, μάλλον δεν θα την δούμε ούτε στην Δευτέρα Παρουσία!!!!

  2. Κύρτσο
    Σε ρωτάω εάν σε είχε βάλει στο ψηφοδέλτιο για την ευρωβουλή θα έγραφες και έλεγες όλα αυτά που γράφεις και δηλώνεις κάθε μέρα.Και τελικά εισεπράξες ότι εισεπράξες από την ΕΕ
    Οι οφειλές σου 500 Χιλ

    Παρέμειναν αμετάβλητες

  3. Μεγαλε Κυρτσο,πτυχιουχε της ΚΝΕ,και στην συνεχεια διαπρησιε απολογητη α’ επιπεδου της ΝΔ, γιατι αλλξες στρατοπεδο?Μηπως διακοπηκε ο ομφαλιος οικονομικος λωρος απο την ΝΔ?Πες μας για την συμπεριφορα σου απεναντι στον μακαριτη Ριζο, που πεθανε στην ψαθα.Μαλλον , προσπαθεις να πετυχεις στις εισαγωγικες εξετασεις του συριζα.Ποσα οφειλεις στην εφορεια?Ποσα “κονομησες” απο την θητεια σου στην ΕΕ?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ