Σκληρή προφητεία Θανάση Καμπαγιάννη κατά του Στέφανου Κασσελάκη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η έλλειψη σοβαρότητας του Κασσελάκη (αν χρειαζόταν περαιτέρω απόδειξη) φαίνεται από το γεγονός ότι μεθόδευσε την αντικατάσταση του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας σε συνεδρίαση που ο ίδιος δεν ήταν καν εκεί. Και μιλάμε για αντικατάσταση του Φάμελλου που, κατά κοινή ομολογία, κρατούσε πετυχημένα τις ισορροπίες σε ένα κόμμα εντελώς σπαρασσόμενο.

Σας το λέμε να το ακούσετε και να μην πείτε ότι δεν το ξέρατε: ο Κασσελακης θα φύγει και είναι θέμα χρόνου. Όταν φύγει, θα κάνει αυτό που κάνουν όλα τα δημόσια πρόσωπα στην Αμερική: θα γράψει ένα βιβλίο ως insider με την ιστορία του ως Προέδρου. Το βιβλίο θα έχει εξώφυλλο τη φωτογραφία του. Θα κάνει κι ένα ταινιάκι για να βγάλει λεφτά. Θα σας πει διεφθαρμένους. Θα σας πει ομοφοβικούς. Θα σας πει και άπλυτους.

Fun fact: το βιβλίο έχει ήδη ξεκινήσει να το γράφει, μια ιδέα έδωσε με την προαναγγελία σειράς άρθρων στο Documento. Το βιβλίο αυτό θα είναι τόσο ντροπιαστικό για τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ανθρώπους του που το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μην είστε κομμάτι του. Και βέβαια η δεξιά θα το κάνει ευαγγέλιο κατά της αριστεράς στο σύνολό της για πολλά πολλά χρόνια.
Αυτά να τα θυμάστε, ένα προς ένα.

  1. Μόνο αφελής θα ήθελαν να πιστεύουν πως όλα τα μέλη μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ ακτινοβολούν το ίδιο φωτεινό πρόσωπο.
    Στο ΣΥΡΙΖΑ αμέσως μετά την ανάληψη της εξουσίας το έτος 2015 άρχισαν
    να εξυπηρετούν άλλους σκοπούς.
    Καθόλου πρωτόγνωρο σε θέματα πολιτικής.
    Όσο για την Ν.Δ. που ουδέποτε βλέπει, ακούει η αντιλαμβάνεται τα του οίκου της
    δεν πρόκειται να βρει σανίδα σωτηρίας όσα και αν της προκύψουν επιχειρήματα.
    Η χώρα μας ακολουθώντας από την εποχή της επανάστασης μέχρι και σήμερα εντολές και υποδείξεις εξωτερικών παραγόντων, ουδέποτε είχε ελευθερία πολιτικής βούλησης και αποφάσεων.
    Μία ματιά στο πως σήμερα εξελίσσονται όχι αυτά που μας παραμυθιάζουν τα ΜΜΕ τα όργανα της διαπλοκής και των συμφερόντων.
    Αυτά που γίνονται σε γεωπολιτική σφαίρα.
    Και λίγη ανάλυση σε βαθύτερες αξιολογήσεις, ο Δυτικός κόσμος δεν σώζεται με την πολιτική που έχει ακολουθήσει μέχρι εδώ.
    Έστω και λίγο καθυστερημένα υποχρεώνουν τα γεγονότα να αλλάξει πορεία, αυτό που ξαφνιάζει, προκαλεί πανικό, δεν αρέσει καθόλου στους βολεμένους, αλλά που δεν γίνεται να αποφύγει όσο και αν η αντίδραση ήθελε έχει διάρκεια μέσα στις επόμενες κινήσεις από άποψης χρόνου.
    Όσο για την Αμερική και την πορεία της, κείται πολύ μακράν πέρα του Ατλαντικού.
    Δεν θα της συγχωρέσουν ποτέ ότι η επιβίωσή της βασίστηκε σε πολέμους, σε ολέθριες καταστροφές, σε πολύ αίμα, αλλά πολύ μακριά από το εσωτερικό της πεδίο, από τον δικό της λαό.
    ΣΥΡΙΖΑ ήταν και πέρασε, πάμε για άλλα.

  2. Κομίζει γλαύκας στάς αθήνας ο κ.Καμπαγιάννης; που γιά να είμαι ειλικρινής δέν τόν έχω ακουστά. Υπάρχει περίπτωση κάποιος να διατηρεί μία θέση, ένα αξίωμα στό διηνεκές; ακόμη καί πολιτικές προσωπικότητες διεθνώς, απείρως εμπειρότερες, σοφότερες του κυρίου Κασσελάκη ήρθε η στιγμή που παραχώρησαν τη θέση τους σε κάποιον άλλο είτε με τίμια είτε με ανέντιμα μέσα. Ο κύριος που γράφει το κείμενο, ως άλλος νοστράδαμος, προβλέπει κάτι που υπό τις περιστάσεις είναι πιθανό να συμβεί μέσα όμως από ίντριγκες και αήθεις επιθέσεις όπως του κυρίου αυτού. Δέν γνωρίζω τι θα κερδίσει αυτός προσωπικά εκτός από το ότι ο κόσμος, μένοντας μόνος ο Μητσοτάκης, θα υποφέρει χειρότερα. Κύριε Καμπαγιάννη κρείτον το σιγάν τού λάλείν!

    • Ν’αγιασει το στομα σου.Ελεος, φθανει πια να διαβάζουμε τις κακίες και ματρε προφητειες του καθενός τυχαίου ,που ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικιας τους δεν τους ξέρει!!!!!!

  3. Μαστορη,πεντε νουμερα στο τζοκερ;Α!και κατι αλλο,ετσι σαν προφητεια.Αμα καταφερουν(που δεν)να φυγει,μαζι θα φυγει πολυ πραμα μαζι του,οποτε ο Ξυριζα θα μεινει με τις σαπουναδες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ