Απασφάλισε ο Γιώργος Ξηραδάκης για το έγκλημα στο Βόλο και επιτίθεται στους υπουργούς

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άστραψε και βρόντηξε ο Γιώργος Ξηραδάκης για τα χιλιάδες νεκρά ψάρια στον Βόλο, «καρφώνοντας» υπουργό της Νέας Δημοκρατίας και ζητώντας παραιτήσεις.

Ο Γιώργος Ξηραδάκης, ιδρυτής και μεγαλομέτοχος της XRTC Business Consultants, είναι από τα πλέον σημαντικά και δημοφιλή πρόσωπα στον χώρο της ελληνικής ναυτιλίας και από το 2022 έχει αναλάβει την προεδρία της Ένωσης Τραπεζικών και Χρηματοοικονομικών Στελεχών Ελληνικής Ναυτιλίας.

Έχει όμως και πολιτικό πρόσημο, μιας και το 2019 ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία. Άρα, οι δημόσιες «βολές» εναντίον του Χρήστου Τριαντόπουλου έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και φυσικά δημιουργούν εσωκομματικό ζήτημα…

«Έγκλημα στο Βόλο! Είστε όλοι σας ΓΕΛΟΊΟΙ. Όσοι είστε υπεύθυνοι για το αποστραγγιστικό έργο της Λίμνης Κάρλας, της Προστασίας του Λιμανιού και του Παγασητικού παραιτηθείτε αν σας έχει μείνει λίγη μπέσα. Είστε απάνθρωποι και επικίνδυνοι και θα πρέπει να επέμβει ο Εισαγγελέας. Αρκετά! Αν δεν συμβεί αυτεπάγγελτα οι Βουλευτές και οι Υπουργοί της Μαγνησίας πρέπει να το ζητήσουν αυτό άμεσα. Ψευτοπολιτικάντηδες που δεν έχουν τσίπα μας καταστρέφουν. Ζητώ άμεσα να δοθούν εξηγήσεις και να λύσουν το πρωί πρόβλημα οι τρεις άμεσα υπεύθυνοι είναι η Περιφέρεια εκπροσωπούμενη από τον Καθηγητή Κουρέτα, ο ΟΛΒ Εκπροσώπουμενος από τον Σωκράτη Αναγνώστου και για την Κυβέρνηση ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας της Ελλάδας Χρήστος Τριαντόπουλος», έγραψε στο Facebook ο Γιώργος Ξηραδάκης, κάνοντας αναφορά (mention) – για να δουν την ανάρτησή του – τους: Άδωνη Γεωργιάδη, Χρήστο Στυλιανίδη, Θεόδωρο Σκυλακάκη και Χρήστο Τριαντόπουλο.

IMG 4115

Α.Ο. ieidiseis.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ