Ο Θανασης Καμπαγιαννης αποδομεί τον Στέφανο Κασσελακη: θα φύγει και είναι θέμα χρόνου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η έλλειψη σοβαρότητας του Κασσελάκη (αν χρειαζόταν περαιτέρω απόδειξη) φαίνεται από το γεγονός ότι μεθόδευσε την αντικατάσταση του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας σε συνεδρίαση που ο ίδιος δεν ήταν καν εκεί. Και μιλάμε για αντικατάσταση του Φάμελλου που, κατά κοινή ομολογία, κρατούσε πετυχημένα τις ισορροπίες σε ένα κόμμα εντελώς σπαρασσόμενο.

Σας το λέμε να το ακούσετε και να μην πείτε ότι δεν το ξέρατε: ο Κασσελακης θα φύγει και είναι θέμα χρόνου. Όταν φύγει, θα κάνει αυτό που κάνουν όλα τα δημόσια πρόσωπα στην Αμερική: θα γράψει ένα βιβλίο ως insider με την ιστορία του ως Προέδρου. Το βιβλίο θα έχει εξώφυλλο τη φωτογραφία του. Θα κάνει κι ένα ταινιάκι για να βγάλει λεφτά. Θα σας πει διεφθαρμένους. Θα σας πει ομοφοβικούς. Θα σας πει και άπλυτους.

Fun fact: το βιβλίο έχει ήδη ξεκινήσει να το γράφει, μια ιδέα έδωσε με την προαναγγελία σειράς άρθρων στο Documento. Το βιβλίο αυτό θα είναι τόσο ντροπιαστικό για τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ανθρώπους του που το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μην είστε κομμάτι του. Και βέβαια η δεξιά θα το κάνει ευαγγέλιο κατά της αριστεράς στο σύνολό της για πολλά πολλά χρόνια.
Αυτά να τα θυμάστε, ένα προς ένα.

  1. Προφανως θεωρειτε σοβαροτητα το οτι,μια ομαδα ομοιδεατων σας,αποφασισε,την επομενη μερα της εκλογης καποιου,οτι το ατομο αυτο ειναι αντιαριστερο,επιζημιο και “υποπτο”Πριν,δε ακομη, αμαρτησει το τεκμηριο ενοχης πλανηθηκε επανω του.Και μεχρι σημερα,ο ιδιος και η βουληση της βασης ειναι υπο καθαιρεση,απο ατομα που εχουν κανει μικρη,ανυπαρκτη εως αρνητικη αντιπολιτευση στον πιο ευκολο,λογω ανεπαρκειας και επιπολαιοτητας,αντιπαλο.Δεν γνωριζω αν αισθανεστε νομικος,αλλα προφανως στερηθηκατε των διδαχων του Αειμνηστου Μανωλεδακη περι Δημοκρατιας και αληθινου Κρατους Δικαιου.Διοτι στο χωριο μας,οταν η πλειοψηφια μας “φορτωνει” εναν αρχηγο,τον τρωμε στη μαπα και τον βοηθαμε να γινει η δουλεια,κυριως αμα δεν κατεχει επαρκως.Δεν κανουμε μια τριμελη επιτροπη απο πετ’εξη ατομα και τριγυρναμε στις ρουγες να το παιζουμε τραγωδια του Ευρυπιδη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ