Σαρωτικά τα αποτελέσματα διαδικτυακής δημοσκόπησης με το ερώτημα: Ποιος είναι ο καταλληλότερος για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακόμα και αν δεν έχει ανοίξει επίσημα η εσωκομματική διαδικασία για την παραμονή του Στέφανου Κασσελάκη στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ή την εκλογή νέου προέδρου, όλα δείχνουν πως σύντομα τα μέλη του κόμματος θα κληθούν είτε να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στον πρόεδρο του κόμματος είτε να εκλέξουν νέο αρχηγό.

Εσείς ποιος πιστεύετε ότι είναι καταλληλότερος για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ;

Σημείωση: Μπορείτε να ψηφίσετε μόνο μία φορά. Το σύστημα για λόγους ασφάλειας σας επιτρέπει μόνο μία ψήφο!

IMG 4103

  1. Αυτό το εσείς ποιος πιστεύετε ότι είναι καταλληλότερος, ας το κάνετε χρήση σε θέματα που αποτελούν προτεραιότητα για τις ζωές μας, για την χώρα μας, για το μέλλον μας.
    Δεν πρόκειται να έχετε μακρύ δρόμο με κάθε είδους εισαγόμενες ιδέες που πιστεύετε ότι θα φιμώσετε την κατάντια της χώρας όπως τουλάχιστον κάποιοι σας υποδεικνύουν και σας κατευθύνουν.
    Ούτε αυταπάτες με χρόνια παράταση, πως τα συμφέροντα των εκλεκτών έχουν απεριόριστη διάρκεια επιβολής και υπεροχής.
    Έχετε υποτιμήσει σε βαθμό πέρα χαρακτηρισμών, την νοημοσύνη των πολιτών και αυτό το αποτέλεσμα το έχετε εμπρός, σε όλα αυτά που θα εξελιχθούν χωρίς να έχετε την δυνατότητα να επηρεάζετε, η να ελέγχετε την όλη κατακραυγή.

  2. Γιατι εχουμε εκλογες και δεν το ξερουμε;Προεδρο εχουμε.Δεν ξερω τί κανετε εσεις αλλα στο χωριο μου,οταν μια πλειοψηφια βγαζει αρχηγο,το σεβομαστε και βοηθαμε,εστω και με αντιρρησεις.Πώς ακριβως κανει ο Σπριτζης,προσκεκλημενος στο Μαξιμου βοθροκαναλο;Καμμια σχεση.Και στο ερωτημα,γιατί περιεχεται ο Τσιπρας;Προεδρος δεν ηταν και την κοπανισε;Και τί,θα ξαναρθει;Ειναι ο ΣΥΡΙΖΑ ξενοδοχειο και τα μελη ξενοδοχοϋπαλληλοι και δεν το ξερω;Αμα ειναι να πληρωνομαι σαν υποδοχη ή τηλεφωνητρια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ