ΕΝΦΙΑ: Πληρώνουμε κεφαλικό φόρο, χωρίς να είμαστε υπόδουλοι!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάποιος πρέπει, αν όχι όλοι, από τους σημερινούς σήμερα υπουργούς και γιατί όχι, από τον Μητσοτάκη πρώτο και καλύτερο, να εξηγήσει στον λαό το για ποιον λόγο πληρώνουμε ΕΝΦΙΑ. Είναι κεφαλικός φόρος χωρίς να είμαστε υπόδουλοι!

Καλά κάνουν και διατηρούν αντικειμενικές αξίες ακινήτων, αλλά οχι πέραν των αγοραπωλησιών. Κάθε άλλος φόρος δεν θεωρείται δίκαιος, αλλά αντιθέτως, είναι ληστεία καθαρή του κάθε μη δυνάμενου. Έχει ο πολίτης ένα ακίνητο που απόκτησε με θυσίες χρόνια πριν και έρχεται ο κύριος «Κράτος» και του λέει χρωστάς …τόσα. Ο συνταξιούχος που δεν αντέχει πρέπει να πουλήσει το «ψυχικό» του, για να επιβιώσει να μετοικήσει σε υποδεέστερη περιοχή, αφού πρώτα πληρώσει το φόρο πώλησης της κατοικίας του, και εν συνεχεία- τον φόρο αγορά της νέας, αν του βγαίνουν, διότι πρέπει να πληρώσει φόρο επειδή εξακολουθεί και ζεί; Δηλαδή ΚΕΦΑΛΙΚΟ ξεκάθαρα, τέτοιον.

Και εάν η σύνταξη δεν του επαρκεί ούτε για εκεί; Τι; Φούντο;

Πρέπει λοιπόν άμεσα και χωρίς χρονοτριβή καμία, να απαλλαγούν από τον ληστρικά εξοντωτικό φόρο του κυρίου «κράτους» η πρώτη κατοικία όπου και αν αυτή βρίσκεται, όπως και η δευτερεύουσα πρώτη, όπου και αν αυτή βρίσκεται. Και τέλος οι εκτάσεις όλες ομοίως μέχρι τα 4, 5 στρέμματα, όπου και αν βρίσκονται. Διαφορετικά είναι όχι ληστές, αλλά λήσταρχοι, διότι η ψήφος του λαού δεν ειναι λευκή επιταγή. Οφείλουν λοιπόν όλα τα κόμματα, πριν τις εκλογές να δημοσιοποιούν τις φορολογικές τους προθέσεις. Και μετά τις εκλογές ο εκλεγμένος να είναι δεσμευμένος αυστηρά να τηρεί το πρόγραμμα του, γιατί αλλιώς…καήκαμε αφού η φοροληστεία θα βασιλεύει, χωρίς να έχουμε βασιλιά. Άλλωστε και χωρίς Βασιλιά το ξεκίνησαν και τον ΕΝΦΙΑ, όπως και πολλά άλλα που συντρίβουν τον κάθε ανήμπορο. Το ζούμε στις εξώσεις τις βίαιες από την Εστία τους. Την πτωχική.Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε,

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ