Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου, 2024

Κατάλαβες τώρα Έλληνα γιατί σε εξαθλιώνουν;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από το 2010 το Ολυμπία έγραφε ότι η έλευση του ΔΝΤ στην Ελλάδα ήταν η αρχή της σύγχρονης γενοκτονίας του ελληνισμού και δυστυχώς δικαιωθήκαμε.

Η σημερινή δημοσκόπηση όμως αποκαλύπτει και τον σκοπό της στοχευμένης εξαθλίωσης της κοινωνίας, που έρχεται να γίνει μοχλός για την ολοκλήρωση του αφανισμού.

Ενώ το μεγαλύτερο πρόβλημα της πατρίδας μας είναι ακριβώς αυτή η γενοκτονία που ξεκίνησε το 2010 και συνεχίζεται με τα τρία τελευταία χρόνια να καταγράφεται η μεγαλύτερη μείωση πληθυσμού από την σύσταση του νεότερου ελληνικού κράτους, ο Έλληνας «δεν ασχολείται»…

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση η ελληνική κοινωνία γονατίζει από τα οικονομικά προβλήματα και με αυτόν τον τρόπο δεν βλέπει τον βιολογικό αφανισμό της! 

Όσον αφορά τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα, οι πολίτες αναδεικνύουν την ακρίβεια ως το κυριότερο, με ποσοστό 29,1%. Ακολουθούν οι τιμές της ενέργειας (17,0%) και το ύψος των μισθών και εισοδημάτων (16,4%). Η οικονομική εξαθλίωση δηλαδή, επισκιάζει την ίδια την συνέχιση του έθνους!

Μόλις ένας στους δέκα θεωρεί το δημογραφικό (11,2%) και την κλιματική κρίση και τις φυσικές καταστροφές (11,1%) ως το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας.

Ο ελληνισμός αφανίζεται, η μητέρα γη αποτεφρώνεται, αλλά η εξαθλίωση δεν αφήνει τον Έλληνα να το συνειδητοποιήσει και να αντιδράσει…

Στην καθημερινότητά τους, οι πολίτες αντιμετωπίζουν ως σοβαρά προβλήματα, την πληρωμή των λογαριασμών, ενώ σημαντικά ποσοστά καταγράφονται επίσης για τις δυσκολίες στην αντιμετώπιση έκτακτης ιατρικής ανάγκης (19,1%) και την αγορά τροφίμων (17,5%).

Μας έκαναν να κοιτάμε το πορτοφόλι μας για να μην κοιτάξουμε τον ορίζοντα ο οποίος φλέγεται…

  1. Οι Έλληνες διαλέγουν τα ξύλινα τοίχοι (μετανάστευση) και δεν ασχολούνται με τους ντόπιους προδότες και αφανιστές του έθνους. Κάθε 10 χρόνια 300000 νέοι φεύγουν αφήνοντας ένα έλλειμμα 200δις στη χώρα (κόστος μόρφωσης, φορολογικών εσόδων, εργασιακών εισφορών της χώρας). Ως αποτέλεσμα τον αφανισμό του έθνους που με μαθηματική ακρίβεια θα επέλθει στις επόμενες 2-3 γενιές. Κούλιδες, Παπανδρέοι και λοιποί προδότες προσυπογράφουν τον αφανισμό του έθνους

    • τείχη

      τα ξύλινα τείχη
      γαμώ την τύχη μου
      δεν φτάνουν οι τοίχοι

      να χτυπάμε το κεφάλι μας
      με όσα βλέπουμε εδώ πέρα μέσα
      καλύτερα να μιλάτε παρά να γράφετε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ