ΠτΔ: Ο θεσμός που κατάντησε φαρσοκωμωδία Μητσοτάκη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχουν αρχίσει να δημοσιεύονται σκέψεις εμπεριέχουσες τις αναλύσεις για τους λόγους που ο Μητσοτάκης δεν θα ξαναπροτείνει την Σακελλαροπούλου για δεύτερη θητεία στον ύπατο θώκο του Δημοκρατικού μας πολιτεύματος.

Θα ακολουθήσουν και άλλες πολλές, όμως όλες αιωρούμενες, από τότε που ο Ανδρέας Παπανδρέου κατάργησε την δυαρχία, της μέχρι τότε ισχύουσας με την Προεδρική ισχυρότερη της πρωθυπουργικής, επιβάλλοντας τον πρωθυπουργεύοντα εαυτό του «ούμπερ άλες» εξοστρακίζοντας έτσι τον «πονοκέφαλο» Σαρτζετάκη (πρόταση του παντοδύναμου, τότε, Κουτσόγιωργα) για να είναι Συνταγματικά ήσυχος, και παρέμεινε ήσυχος όσο και οι μετά από αυτόν ως και μέχρι σήμερα, διατελέσαντες πρωθυπουργοί της Ελλάδας.

Έτσι λοιπόν θα πορευτούμε μέχρι τον Μάρτη, με την μόνη διαφορά ότι αν όλα βαδίσουν ομαλά ο Μητσοτάκης, με την μικροψυχία που τον διακρίνει, και με στόχο την παραμονή του στο Μαξίμου, θα προτείνει πάλι τη Σακελλαροπούλου, η οποία και θα εκλεγεί για δεύτερη θητεία/απραξία αφού οι βουλευτικοί ψήφοι των αριστερών θα υπερκεράσουν, καλύπτοντας έτσι, την άρνηση των περίπου 40 βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας που θα καταψηφίσουν την κυρία.

Τώρα το αν αυτοί, οι της άρνησης, θα εξακολουθούν επιμένοντας σε αυτήν και στα προς ψήφιση σχέδια νόμου της Νέας Δημοκρατίας τότε να και οι εκλογές, με βέβαιη πλέον την πτώση Μητσοτάκη. Συνεπώς η μόνη λύση για την διατήρηση της εξουσίας από την Ν.Δ. θα είναι πρόταση για την Προεδρία προσώπου κοινής αποδοχής από την κοινοβουλευτική δύναμη της παράταξης πρωτίστως, και βλέπουμε. Το μόνον βέβαιο πάντως είναι πως μικροψυχία του πρωθυπουργού δεν θα ξαναπεράσει έτσι από «το …τράνζιτ» όπως ήξερε.

  1. Εσας,ποιός σας ειπε οτι η αντιπολιτευση θα συμφωνησει;Αντε το ΚΚΕ;(σιγουρακι). Μηπως το ΚΙΝΑΛτου ποιανου;’ Η νομιζετε οτι το συγκεκριμενο παρακολουθημα της ΤΕΡΝΑ,θα του ειναι χρησιμο;Υπαρχει καλυτερο υπηρετικο προσωπικο,πχ ο ανεκδιηγητος Τασουλας.Μην ζητατε λογικη απο εναν ανισορροπο και ανικανο.Και,οταν βρειτε γιατι γι’αυτο το ξομπλι,που ουτε σημερα υπερασπιζεται την ορθη τηρηση τωναποφασεων της και των αντιστοιχων νομων,συμφωνησε και ο Τσιπρας,ελατε να τα ξαναπουμε.

  2. Κάπου την ξέρω..κάπου την ξέρω… Βρε φίλοι, ποια είναι η κύρια? Εσείς κατά λάθος μήπως την ξέρετε??????
    Oποιος το βρει κερδίζει καραμέλα κοκοράκι!!!

  3. Ειλικρινά δεν υπάρχουν λόγια , δεν υπάρχουν λέξεις για να χαρακτηρίσουν την Κυρία Πρόεδρο της ” ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ” στην χώρα μας .
    1. Κυρία Πρόεδρος είστε Υπερήφανη όσον αφορά την Δικαιοσύνη
    α. Για τα Τέμπη ?
    β. Για τις Υποκλοπές ?
    2. Κυρία Πρόεδρος είστε Υπερήφανη όσον αφορά την καταστρατήγηση των άρθρων του Συντάγματος ?
    3. Κυρία Πρόεδρος είστε Υπερήφανη που με την Υπογραφή σας καταστρέφεται Η Χλωρίδα και Η Πανίδα των Ελληνικών Βουνών με την εγκατάσταση των Ανεμογεννητριών ?
    4. Κυρία Πρόεδρος είστε Υπερήφανη για την Λειτουργία του Πολιτεύματος ?
    Για όλα τα παραπάνω και για μια ντουζίνα άλλα θέματα εσείς Κυρία Πρόεδρος δεν είστε Υπερασπιστής του Πολιτεύματος ? τις ευημερίας του λαού ? τις διαφάνειας όσον αφορά την διασφάλιση της ακεραιότητας της χώρας από εξωτερικούς παράγοντες ?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ