Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου, 2024

Τραυματίστηκε 16χρονος την ώρα που έπαιζε σε θαλάσσιο τραμπολίνο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την ώρα που πληθαίνουν τα ατυχήματα σε λούνα παρκ στη χώρα μας λόγω ελλείψεων συντήρησης στα μηχανήματα ένα ακόμη ατύχημα, αυτή τη φορά σε θαλάσσιο πάρκο και πάλι στη Χαλκιδική, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στους γονείς που επιλέγουν να διασκεδάσουν σε πάρκα αναψυχής.

Οι ξέγνοιαστες στιγμές μιας οικογένειας λίγο έλειψε να μετατραπούν σε τραγωδία όταν ο 16χρονος γιος τραυματίστηκε σε θαλάσσιο πάρκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, χθες το βράδυ το Λιμενικό Φυλάκιο του Όρμου Παναγιάς ενημερώθηκε για τον τραυματισμό ανηλίκου σε θαλάσσιο πάρκο, στην θαλάσσια περιοχή Τρανή Αμμουδιά Αγίου Νικολάου Χαλκιδικής.

Όπως είπε η μητέρα του, ο 16χρονος έπαιζε στο θαλάσσιο τραμπολίνο και ξαφνικά ένα μεταλλικό αντικείμενο – πιθανόν σούστα – τον τραυμάτισε στο πόδι με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση.

Αρχικά στον 16χρονο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από έναν ναυαγοσώστη και τον υπεύθυνο του πόστου της επιχείρησης και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου Χαλκιδικής. Οι γιατροί περιποιήθηκαν το τραύμα του και στη συνέχεια αναχώρησε από το Κέντρο Υγείας.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή του Όρμου Παναγιάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ