Ο Μητσοτάκης καταστρέφει την Ελλάδα ενώ η αντιπολίτευση αυτοκαταστρέφεται

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς πολιτικός αναλυτής για να διακρίνει το πολυπολικό χάσμα που διέπει τις δύο εκ της αντιπολίτευσης παρατάξεις που διεκδικούν ισότιμα πλέον την θέση της αξιωματικής τοιαύτης, χωρίς να την αξίζουν.

Όχι δεν την αξίζουν και όχι από έλλειψη ικανών στελεχών οποία υπάρχουν εις αμφότερα, αλλά από κάτι τρις χειρότερο που είναι η μεταξύ τους ασυνεννοησία. Μεμία λέξη «Βαβέλ». Συνεπώς κάθε εξειδικευμένη ανάλυση, ως…περιττή, αφού οι καταστάσεις μιλούν απο μόνες τους.

Τώρα όσον αφορά το κυβερνητικό σχήμα, όλοι είδαμε ένα Μητσοτάκη στην Πεντέλη, μετά την καταστροφή από το ολοκαύτωμα αυτής, σε αδιάφορη έκφραση και με τα χέρια στις τσέπες στο παντελόνι του, λίαν ενοχλημένος από την των διακοπών του διακοπή, και μετά από την σύντομη επιθεώρηση, την πολύ σύντομη, να δηλώνει τα χιλιοειπωμένα και τετριμμένα περί ..αναδάσωσης και αποζημίωσης σε ένα άνευ ουσίας μπλα μπλα, θεωρώντας πως αφού οι αντιπολιτεύσεις βρίσκονται «εσώκλειστες» στα δικά τους προβλήματα, και δεν έχει και άδικο σ ´ αυτό, δεν έχει κανένα λόγο να πονοκεφαλιάζει.

Κυκλοφόρησε πως η δημοφιλία του έχει μετρηθεί γύρω στο είκοσι τοις εκατό. Και πολύ του είναι. Ο λαός ίσως περιμένει από τις δύο αντιπολιτεύσεις να λύσουν τον «γόρδιο δεσμό» στον οποίο αμφότερες αυτοπαγιδεύτηκαν, για να πάρει θέση απορρίπτοντας, μάλλον παρά εγκρίνοντας.

Και να παύσουν άπαντες αυτοί οι κύριοι να τον επικρίνουν για την στροφή στα μικρά κόμματα που με τόσο μένος κατηγορούν.

  1. Το οτι δυο εξουσιες με λειτουργημα ελεγχου και τηρησης των νομων και του Συνταγματος,η Δικαστικη και η 4η του Τυπου καταντησαν η μεν μια παραγκα του παρακρατους περιστοιχιζομενη απο δοτα,μισθαρνα και δολια ρεμαλια,η δε απο ενα συφερτο τρισαθλιων ΑΡΔ,απροθυμων να ξεφτιλισουν ακομη και την ανοητη Βουλτεψη,ειναι απλα Δευτερα.Ας αφησουμε λοιπον,τον κοιμισμενο Νικολακη,τα δεκανικια του βρωμικου συστηματος,ΚΚΕ Σπαρτιατες και χριστιανοταλιμπαν,τους αλητες που διασυρουν τον Συριζα και τον παγαποντη Βελο,και ας σωσουμε κατι τις απο αυτη τη λαιλαπα.Το οτι ενω χρειαζονται πολυ λιγα στρεμματα δασους για να βαλουν τις αντιοικολογικες ανεμαγεννητριες τα αφεντικα του Κουλη,χωρις οφελος για τιποτα(καταλαβες οργιο της Ηρωδου,πώς σου γαμανε το περιφημο “εθνικο συμφερον;)πρεπει να καουν 3,7 μυρια στρεματα;Οεεοοο;Φταιει,μηπως,οτι ο Κασσελακης ειναι αμερικανακι και οχι αριστεριστης της πλακας,χωμενος στο συστημα,οπως η Λινου,η Γεροβασιλη και αλλα καλα παιδια;Μηπως,σαν εθελοδουλοι αμβλυνοες καταπινουμε αμασητα ο,τι εμετικο,παραλογο και προσβλητικο μας σερβιρουν τα καθικια;Αληθεια,γιατι ο Σπυρακος ειναι αρτιμελης;Γιατι η Δημαρχεσα στη Χαλκιδικη,ειναι ελευθερη να μας λεει ιστοριες για αρκουδες;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ