Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου, 2024

Η αινιγματικη απάντηση του Παύλου Πολακη στην Αννα Ελεφαντη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

“οχι παραμυθι.Μυθοπλασια .Κρατα το τουιτ και το ξανασυζηταμε σε λιγο καιρο” Με αυτο το σχόλιο απάντησε ο Παύλος Πολακης, στην Αννα Ελεφαντη που έγραψε τα εξής στο διαδίκτυο:

Ένα παραμύθι:

Μια φορά και ένα καιρό ήταν ένα κόμμα που το έλεγαν Σύριζα Προοδευτική Συμμαχία και που κόντρα σε όλα έγινε κυβέρνηση με Πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα και κατάφερε ενάντια στην τρόικα εσωτερικού και εξωτερικού, τα Πετσωμένα ΜΜΕ και τη διαπλοκή να κρατήσει τη χώρα όρθια, να τη βγάλει από τα μνημόνια, να αφήσει 37 δις στα ταμεία και να λύσει το Σκοπιανό.

Όμως επειδή δεν ήταν ποτέ κόμμα, και λόγω που ποτέ δεν είχε και έχει καμία σχέση με τη διαπλοκή και λόγω της προπαγάνδας των Πετσωμένων ΜΜΕ και επειδή ο Αλέξης Τσίπρας δυστυχώς δεν είχε την τόλμη να κάνει τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κόμμα, έχασε τις εκλογές.

Ο Αλέξης Τσίπρας ενώ στην αρχή είπε ότι θα μείνει Πρόεδρος, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, παραιτήθηκε για να φτιάξει ένα ίδρυμα και κύκλοι λένε ότι θέλει να γίνει ξανά Πρόεδρος κάποιου κόμματος.

Εντωμεταξύ την ώρα που η πολιτική συμμορία του Κυριάκου Μητσοτάκη καταστρέφει τη χώρα, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έκανε εκλογές και ο κόσμος ψήφισε τον Στέφανο Κασσελάκη εξ Αμερικής, γιατί ήθελε κάτι καινούργιο και γιατί ήθελε να τιμωρήσει αυτούς που οδήγησαν τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ήττα.

Εντωμεταξύ αντί αυτοί που οδήγησαν τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ήττα να σεβαστούν το αποτέλεσμα και να συνταχθούν με τον νέο Πρόεδρο, αποχώρησαν γιατί χάσανε την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ως οι μόνοι αριστεροί, κρατώντας και τις έδρες τους, φτιάξανε νέο κόμμα που πήρε 2% στις εκλογές.

Εντωμεταξύ ενώ η πολιτική συμμορία του Κυριάκου Μητσοτάκη καταστρέφει τη χώρα κάποιοι 87, 7, 57, 42 κλπ….. αντί να συνταχθούν και να βοηθήσουν τον νέο Πρόεδρο επειδή χάσανε τη θέση τους στο κόμμα, δεν τον θέλουνε τον νέο Πρόεδρο και θέλουν να τον ρίξουν για να επιστρέψει όπως λένε κάποιοι ο Αλέξης Τσίπρας για να γίνει Πρόεδρος σε κάποιο κόμμα.

Εντωμεταξύ ενώ η πολιτική συμμορία του Κυριάκου Μητσοτάκη καταστρέφει τη χώρα, ο Παύλος Πολάκης επειδή ο Πρόεδρος τον διέγραψε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα λόγω της επαναλαμβανόμενης ακραίας συμπεριφοράς του, που για κάποιο λόγο δεν είχε ψηφίσει και τον νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια παρότι αριστερός και επειδή πιστεύει ότι είναι και αυτός ο μόνος αριστερός που κάνει αντιπολίτευση και ο πιο τίμιος από όλους τους αριστερούς θέλει να διώξει τον νέο Πρόεδρο και να πάρει τη θέση του.

Εντωμεταξύ κατηγορεί την Λινού για διαπλοκή και για κλεψιά και η Λινού θέλει να του κάνει μήνυση. Οπότε καλό θα ήταν ο νέος Πρόεδρος να τους διώξει και τους δύο μέχρι να τα βρούνε στα δικαστήρια.

Όπως καταλαβαίνετε αν ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν γίνει κόμμα, δεν θα υπάρχει ως κόμμα.

Εντωμεταξύ η πολιτική συμμορία του Κυριάκου Μητσοτάκη καταστρέφει τη χώρα.

#ΣΥΡΙΖΑ_ΠΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ