Ως μαύρη τρύπα αρχίζει και αντιμετωπίζει το Μαξίμου τον Κ.Χατζηδάκη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε ανάρτηση του ο Βασίλης Βιλιάρδος αναφερει:

Είναι ο εκκαθαριστής και ο εκτελεστής της Ελλάδας – ξεπουλάει τα πάντα, επιτρέπει την αισχροκέρδεια των τραπεζών που πλειστηριάζουν ταυτόχρονα τα σπίτια μας και δεν αφήνει τίποτα όρθιο, ενώ αυξάνει τα δίδυμα ελλείμματα και χρέη.

Υπερφορολόγηση, τεκμήρια κερδοφορίας για τη δολοφονία των ελευθερων επαγγελματιών, ανόητη νομοθεσία για τις ξαπλώστρες που μείωσε την προσφορά αυξάνοντας τις τιμές (έως και 200 € στην Αττική), χρηματιστήριο ενέργειας που εκτόξευσε τις τιμές του ηλεκτρικού προς όφελος του καρτέλ των Ολιγαρχών, σκανδαλώδης συγχώνευση της Αττικής με την Παγκρήτια εις βαρος του δημοσίου κοκ. – μακράν ο χειρότερος υπουργός οικονομικών.

  1. Ναι, γιατί μόνος του τα κάνει αυτά. ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΓΙΔΙΑ. ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ.

  2. Βουτυροπαιδο και χοντροπετσος μέχρι εκεί που δεν παίρνει. Με όποιο ζήτημα έχει ασχοληθεί το αποτέλεσμα είναι πάντοτε ΚΑΤΑ των Ελλήνων πολιτών και εις βάρος της οικονομίας της χώρας
    Τι να θυμηθεί κανείς, το ξεπούλημα της Ολυμπιακής, την διακοπή των επιδομάτων ανεργίας αν δεν συμφωνήσεις να γίνεις σκλάβος του κάθε αλητηριου που αυτοαποκαλείται επιχειρηματίας( ναι για, ο κάθε νταβατζης έγινε επιχειρηματίας στον ανάποδο κόσμο που ζούμε), τα επιτεύγματα του στον θωκο του Υπ.Οικ. ;
    Μπραβο πρωθυπουργε, από επιλογή συνεργατών, “σκιζεις”: Όλοι παιδιά για πολλές κλωτσιές!!!

    • Τι ωραίες εποχές στην Ολυμπιακή.
      Οι καθαρίστριες έπαιρναν μεγαλύτερο μισθό από τους πιλότους.
      Κάποια χρονιά δεν ήξεραν πού να βάλουν τους εργαζόμενους
      Στη ΔΕΗ οι συνδικαλιστές κατέβαζαν τους διακόπτες. Σύνταξη στα 50 για τους εργαζόμενους.
      Τα μπουζούκια Ρίτα Σακελλαρίου.
      Τι ωραίες εποχές

      • Δεν είμαστε με τα καλά μας που θα δώσουμε μισθούς ευρωπαϊκών προδιαγραφών στην κάθε φτωχαλα καθαρίστρια να πάει να τα φάει στις γαρδένιες και στα γαρύφαλλα…
        Τα λεφτά πρέπει να δίνονται στους μετόχους που ξέρουν να τα ξύνουν κι όταν πέφτει έξω το μαγαζί να τους επιδοτούμε και με κρατικό χρήμα μη μας φύγουν και πάνε και τα υπόλοιπα στο εξωτερικό.
        Είχαμε επικεφαλής στη ΔΕΗ ανθρώπους του Πολυτεχνείου που ήξεραν πως να φέρουν φθηνό ρεύμα από τη μία άκρη της χώρας στην άλλη, αλλά δεν είχαν τις σπουδές να κόψουν το τζάμπα στα νησιά και να ανεβάσουν οχτώ φορές το τιμολόγιο στους υπόλοιπους, να μπορούν να μασάνε και οι επενδυτές “απροσδόκητα”.
        Το πάρτι δεν σταμάτησε στιγμή στη χώρα. Αυτό που δε χωνεύει ο δεξιός είναι που ο Ανδρέας κάποτε κάλεσε και το λαό να φάει…

        • Νεοφιλελες οπως και όλη η κυβέρνηση με μίσος και αποστροφή για τον απλό κόσμο…οπου πήγε καταστροφές και ερείπια..Υπηρέτης των Νταβατζηδων πού λυμαίνονται τον χώρο…Ας ξυπνήσει ο λαός να τούς στείλει στα τσακιδια..

      • Τώρα δούλευε κανένα 10ωρο για 800 ευρώ μισθό και πες και ευχαριστώ. Α ναι ξέχασα, για διακοπές με κανένα voucher γιατί αλλιώς πλαστική πισινουλα από τα Jumbo και μπαλκόνι.

  3. Δεν είναι τα παιδιά που διαλέγει για πολλές κλωτσιές αλλά ο ζαβο Κούλης που δεν έχει αφήσει τίποτε το κάθαρμα .καλά φωνάζουν Μητσοτάκη Γ ….σε .

  4. Είναι ο Υπουργός που από 150000 συντάξεις εν αναμονή που αφησε ο ΣΥΡΙΖΑ τις κατέβασε στις 25000 .. Έστω και με έναντι που έδινε. Έδωσε λεφτά σε αυτούς που είχαν ανάγκη ..Ενώ οι αριστεροί του κολου στα αρχιδια τους . Ξυπνάτε πρόβατα .

    • Μην το λες,20 μήνες έχει που ζήτησα νά μετατραπεί η σύνταξη μου από αναπηρίας σε κανονική και ακόμα είμαι συνδεμένος κανονικά. Έπρεπε νά στείλω δικηγόρο για νά δεηση ο αρμόδιος υπάλληλος νά πει ότι λίαν συντόμως θα το δεί το θέμα.Περιμενω νά δω τό λίαν συντόμως.

    • Λεφτά που έδωσε? Στα ΜΜΕ και στους δημοσιογράφους για να στηρίξουν το αφήγημα τους και μια εικονική ευφορία μπορεί. Για τον κόσμο το μόνο που πέτυχαν είναι εθισμό στα pass μπας και βγάλεις το μήνα.

  5. Δεν είναι άχρηστος,για τις εντολές που εκτελεί είναι πολύ χρήσιμος.Το ζήτημα είναι ότι το απολαμβάνει να εξαθλιωνει και να καταστρέφει τους ασθενέστερους οικονομικά.

  6. Ο τύπος είναι ανεπαγγελτος. Ούτε απο δουλειά ξέρει ούτε τι κόπος χρειάζεται για να βγει το μεροκάματο. Μια ζωή τον έτρεφε ο Ελληνικός λαός από το υστερημα του. Στις επόμενες εκλογές πρέπει να παειβσπιτι του το βλήμα.

  7. Εγώ φίλοι μου θά πω τό εξής ότι βλέπω Την πατρίδα μας νά διαλύεται να έχουν ξεφύγει τα πράγματα τελείως από τον παραγωγικό τομέα από τον οικονομικό από τομέα τής υγεία ς; Από πού νά πιάσει κανείς και από πού νά αφήσει και σέ αυτό συνέβαλαν όλοι και ή προηγούμενη καί οι προ προηγούμενη και οι σημερινοί. Μας αποτελειώνουν.. λυπάμαι πολύ για Την πατρίδα μας Την υπηρέτησα 33 χρόνια και τώρα Την βλέπω να ρημάζει.. Τό μόνο πού παρακαλάω είναι να βρισκόταν μία σωστή κυβέρνηση που νά νοιάζονται για Την Ελλάδα μας Καί για εμάς τους Έλληνες… Πράγμα που δεν τό βλέπω…. τέλος πάντων.. Κάπως πρέπει να αντιδράσουμε….Υ.Γ. Όι αντιπαραθέσεις μεταξύ μας δεν βγάζουν πουθενά Ή γνώμη καί ή άποψη τού κάθε ενός από εμάς για εμένα είναι Σεβαστή….

  8. Γράφει ένα “ανόητο” ή όχι “ανόητο” ή ωραίο άρθρο ο κ. Μπιλιάρδος εναντίον του υπουργού Χατζηδάκη και όσοι είναι αντικυβερνητικοί, όπως φυσικά και ο κ. Μπιλιάρδος, αρχίζουν να γράφουν… Απλώς να γράφουν…σαν να είναι οι γνώστες και οι ειδικοί επί παντός θέματος. Αλλά δυστυχώς η υπάρχουσα ενσωματωμένη, μέχρι τα κόκκαλα παιδεία αυτή είναι…Όμως έτσι η χώρα, συνέχεια θα οπισθοδρομεί και συνέχεια θα έχει τέτοιους τύπους να κυβερνούν. Τύποι που είναι αντανάκλαση της κοινωνίας που επικρατεί στη χώρα. Βγάλτε τα χρωματιστά ματογυάλια σας και μελετήστε. Διώξτε μακριά τα χρωματικά σύνδρομα και όλα θα τα αντιληφτείτε καλύτερα. Τότε θα αλλάξει η κοινωνία μας, η κάθε κυβέρνηση θα είναι καλύτερη, επειδή εμείς πρώτα θα έχουμε γίνει καλύτεροι. Το επίπεδο μας θα έχει ανέβει. Τα Μπλε, Μαύρα, Κόκκινα, Πράσινα, Ροζ, Κίτρινα κ.λ.π. ματογυάλια πετάξτε τα.

  9. Το θέμα είναι ότι τούς ξαναψιφιζουμε. Γι’αυτό βγαίνουν. Δεν πάνε μόνοι τους στην κυβέρνηση. Άρα. Είμαστε συνυπεύθυνοι. Από τότε που βγήκαν υπολογίστε πόσοι άνθρωποι σκοτώθηκαν και πόσα δάση και σπίτια κάηκαν. Είναι ανάξιοι και καντεμηδες. Αλλά βρήτε μου κάποιον από τους υπόλοιπους που να αξίζει. Ο κασελακης ο Ανδρουλάκης. Όλοι είναι αχρηστοιυ. Δεν υπάρχουν ποια ηγέτες. Άλλοι κυβερνάνε δυστυχώς. Αυτοί είναι πιόνια τής Φον τε λαιεν. Τής Κοντής και αχρηστης.

  10. Καλά κάνει την δουλειά των άλλων ο εν λόγω κύριος. Τώρα αν οποιος δανείζεται και δεν τα επιστρέφει θέλει και να του τα χαρίζουν …..πού ξανά ακούστηκε αυτό?…..

  11. Να ήταν μόνο αυτό, μας έχουν γεμίσει με εγκληματίες αλλοδαπούς και Ρομά, χθες δύο Αφρικανοί προσπάθησαν να βιάσουν μια Ολλανδέζα τουρίστρια και ξυλοκόπησαν τον σύντροφο της. Όλα τα τωρινά κόμματα, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ είναι ανθελληνικα και για παράδειγμα το ΚΚΕ ζήτησε ανάκριση γιατί σκότωσαν έναν παράνομο αλλοδαπό οι λιμενικοί που προσπάθησε να αποφύγει την σύλληψη. Όταν βλέπω το παχύδερμο του ΚΚΕ με πιάνει αναγουλα. Ξυπνήστε και ψηφίσετε κάποιον καινούργιο πατριώτη που αγαπά την Ελλάδα

  12. Καταδίκασαν τον Ηλία Κασιδιάρη με ψευτοκατηγοριες και αφήνουν ατιμώρητους τους εγκληματίες των Τεμπών, Μάτι και πρόσφατα τις πυρκαγιές της Αττικής, το ξεπούλημα του Ελληνικού στον Λάτση κλπ. , από την άλλη πλευρά το ΠΑΣΟΚ έφαγε 200 δις εύρος το 2010, ο ΣΥΡΙΖΑ πουλησε το όνομα Μακεδονία, και το ΚΚΕ ένα κόμμα που δολοφόνησε χιλιάδες Ελληνόπουλα κατά την διάρκεια του εμφυλίου. Και ακόμα τους ψηφίζουν. Ξυπνηστε6

  13. Καταδίκασαν τον Ηλία Κασιδιάρη με ψευτοκατηγοριες και αφήνουν ατιμώρητους τους εγκληματίες των Τεμπών, Μάτι και πρόσφατα τις πυρκαγιές της Αττικής, το ξεπούλημα του Ελληνικού στον Λάτση κλπ. , από την άλλη πλευρά το ΠΑΣΟΚ έφαγε 200 δις εύρος το 2010, ο ΣΥΡΙΖΑ πουλησε το όνομα Μακεδονία, και το ΚΚΕ ένα κόμμα που δολοφόνησε χιλιάδες Ελληνόπουλα κατά την διάρκεια του εμφυλίου. Και ακόμα τους ψηφίζουν. Ξυπνηστε6

  14. Λυπάμαι, αλλά είναι μακράν ο χειρότερος Υπουργός Οικονομικών της ΝΔ που οικονομικά έχει ισοπεδώσει τα πάντα ! ! !
    Στα χαρτιά Δικηγόρος, που όμως ποτέ δεν έχει ασκήσει ενεργά το επάγγελμα του Δικηγόρου και που απ’ ό,τι αναφερόταν από το Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών και τον Πρόεδρό του κ. Δημήτρη Βερβεσό όφειλε 4 ετών ετήσιες εισφορές ! ! ! !
    Παιδί του κομματικού σωλήνα, πάντοτε της προσκολλήσεως, επαγγελματίας της πολιτικής, με πάμπολλα ακίνητα ( ! ! ! ), σκληρός νεοφιλελεύθερος, που τσακίζει τα κόκαλα της λαϊκής τάξης με την άγρια φορολογία ! ! !
    Ό,τι και να πει κανείς για το συγκεκριμένο Υπουργό είναι λίγο ! ! !
    Καμιά σχέση με το Χρήστο Σταϊκούρα, που ήταν μακράν ο καλύτερος και πιο ανθρώπινος Υπουργός Οικονομικών των κυβερνήσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη!

  15. Ο άνθρωπος αυτός είναι ο επονομαζομενος “λαγός” τον χρυσό πληρώνουν για να κάνει ότι χειρότερο μπορεί για τους Έλληνες και μετά τον στέλνουν αλλού, για αυτό και τα ακίνητα που έχει,είναι οι πληρωμές για αυτά που κάνει

  16. Λεφτά που έδωσε? Στα ΜΜΕ και στους δημοσιογράφους για να στηρίξουν το αφήγημα τους και μια εικονική ευφορία μπορεί. Για τον κόσμο το μόνο που πέτυχαν είναι εθισμό στα pass μπας και βγάλεις το μήνα.

  17. Τον Αύγουστο του 2022 βγήκε η σύνταξη μου μετά από 40 χρόνια δουλειάς και 12.000 ένσημα μειωμένη με τον νόμο Χατζηδάκη για fast track συντάξεις. Τώρα 8/24 όχι μόνο δεν έχω πάρει την νόμιμη σύνταξη αλλά τον προηγούμενο μήνα μου έκοψαν 150 ευρώ. Χειροκροτώ τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς του. Λυπάμαι όλους αυτούς που τους ψηφίζουν και είναι η αιτία που καταστρέφουν την πατρίδα μας.

  18. Πριν μερικές ημέρες σε διαμαρτυρία στην καμένη γη της Πεντέλης ακούστηκε μια λέξη για την ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ της ΝΔ..ΔΟΛΟΦΌΝΟΙ..(Τεμπη,Βοακ,υγεία,φωτιές,χρεωκοπία, ακρίβεια. )..ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ…!!!

  19. Είναι δυνατόν όλοι οι προλαλισαντες να είναι “βαλτοι”?.Βρε μεγαλοι,μήπως κάτι δεν πάει καλά?
    Πως τα μετράτε Ολα αυτά??

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ