Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Κώστας Βαξεβανης για την προσφορά χρημάτων από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για να λειτουργήσουν η «Αυγή» και το «Κόκκινο»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε σχέση με τον «εθελοντισμό» της προσφοράς χρημάτων από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για να λειτουργήσουν η «Αυγή» και το «Κόκκινο» :

Η λύση στη λειτουργία των Μέσων δεν είναι η προσφορά ποσών από τα στελέχη. Τα Μέσα του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είναι ικανά να προσελκύσουν αναγνώστες, ακροατές, κοινό. Άρα να εξασφαλίζουν έσοδα

Αυτό μπορεί να γίνει πρωτίστως με το να εκφράζουν δημοσιογραφικά τις ανησυχίες του πολιτικού χώρου και φυσικά την πραγματική δημοσιογραφία ( όχι την προστατευόμενη κομματικά)

Η ιδιομορφία των Μέσων (είναι κομματικά) και η ιστορικότητά τους (ιστορικά είναι τα Μέσα όχι όποιος είναι στα Μέσα αυτά) επιτρέπει τις κομματικές προσφορές ενίσχυσης αλλά δεν μπορεί να είναι η λύση. Το βασικό είναι να δημιουργηθούν οι λόγοι για να εμπιστεύεται κάποιος τα Μέσα αυτά και όχι για να τα αιμοδοτεί ως κομματικό καθήκον

Οπότε κάθε προσανατολισμός σε χρηματοδότηση από τα στελέχη και μόνο αποτελεί λάθος επιλογή για να μην πω και λαϊκίστικη

Από την στιγμή όμως που τα στελέχη και κεντρικά όργανα στο κόμμα μπήκαν στη λογική ότι η λύση (ή κάποια λύση) είναι η προσφορά, το γεγονός ότι ελάχιστοι από τα αμοιβόμενα στελέχη προσφέρθηκαν να βοηθήσουν, δείχνει την κατάντια στο ΣΥΡΙΖΑ και το πραγματικό διακύβευμα της εσωτερικής αντιπαράθεσης.

Ή αποφασίζεις πως δεν είναι λύση το βάζω από την τσέπη μου, ή αν το αποδεχθείς ως λύση, τότε δίνεις . Γιατί υπάρχουν μέλη και ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ που δεν είχαν ποτε καμία απολαβή από το κόμμα. Μόνο πρόσφεραν. Όσοι παίρνουν μισθούς ως επαγγελματικά στελέχη θα μπορούσαν να κάνουν έστω μια συμβολική προσφορά. Αλλά δεν…

  1. Πεστα ρε Κωστα,που μπαινεις στη σελιδα της Αυγης και εχει ειδησεις,μια σημερα μια χθες και μια τον 15αυγουστο και δω,στο olympia π.χ. δεν τις προλαβαινεις τις ειδησεις.Για να μην μιλησω για κατι κοπριτες που κοιτανε τον Συριζα με μισο ματι.Ουτε κομματικη εφημεριδα ειναι.

  2. Με όλα όσα ξεσπούν στην δημοσιότητα κατά διαστήματα, αυτό που προκαλεί περισσότερη οργή είναι η απάτη. Πολλά μέλη είχαν εναποθέσει τις ελπίδες τους σε αυτό το διαφορετικό από άποψης πολιτικής ιδεολογίας. Ούτε ακραίο αριστερά, ούτε ακραίο δεξιά. Επιβεβαιώνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ με σκοτεινή διαδρομή πριμοδοτεί την παραμονή της παρούσης εξουσίας και στηρίζει σε μεγάλο βαθμό το έργο της.
    Όταν λοιπόν ο πολίτης αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει εμπαιγμός δεν επιστρέφει ποτέ στο ίδιο λάθος.
    Κάποιοι όφειλαν να γνωρίζουν και να προστατεύουν αυτή την πολιτική ιδεολογία, όταν άνοιξαν οι πόρτες της κάτω βόλτας.
    Στο σήμερα -απλή σκέψη – ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ούτε να προσφέρει ούτε να αναστηθεί ως κόμμα. Διάλυση και νέος πολιτικός φορέας.
    Και ως μάθημα προς αποφυγή, ο λαός δεν συγχωρεί την προδοσία.
    Μπορεί να καθυστερεί να γίνει αντιληπτή, αλλά όλα βγαίνουν στο φως έστω και με χάσιμο χρόνου.
    Σχετικά με την Αυγή ας προσπεράσει το κουπόνι, την εγγραφή στο κόμμα.
    Ένας λογαριασμός Τραπέζης και όποιος θέλει ας συμβάλλει με το υστέρημά του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ