Συριζα: Ποιοι βουλευτές έβαλαν το χερι στη τσέπη για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το πράγμα έχει ξεφύγει εντελώς, η νέα διάσπαση είναι σχεδόν γεγονός σε έναν ΣΥΡΙΖΑ που παραμενει σε βαθιά κρίση διαρκείας εδώ και 15 μήνες (μετα την παραίτηση Τσίπρα) και πηγαίνει σε αλλεπάλληλους επώδυνους ακρωτηριασμούς.

Μετά την ανακοίνωση σχεδόν … μαύρα μεσάνυχτα … των “87” ότι η πληρωμή των εργαζομένων στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ πιστώνεται στην δικιά τους πίεση στον Κασσελάκη μέσα στην ΠΓ, ήρθε η απάντηση από την Κουμουνδούρου που δίνει φόρα παρτίδα τα ονόματα των μελών της ΠΓ που δάνεισαν λεφτά. Φαίνεται ότι δεν υπάρχει τέλος, σε αυτο τον “γκρεμό”!

Σύμφωνα λοιπόν με πηγές της Κουμουνδούρου, στην προτροπή του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη στα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας για οικονομική ενίσχυση, ώστε να πληρωθούν οι εργαζόμενοι στα κομματικά Μέσα, έχουν προθυμοποιηθεί και δανείσει, μέχρι στιγμής, ποσά ανάλογα με τις δυνατότητες τους, εκτός από τον ίδιο τον Πρόεδρο, η Ρένα Δούρου, ο Νίκος Παππάς, η Θεοδώρα Τζάκρη, η Ολυμπία Τελιγιορίδου, ο Πάνος Ρήγας, ο Νίκος Σκορίνης, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και η Παναγιώτα Αράπη Μπελώνη, ώστε να πληρωθεί μέρος των δεδουλευμένων των εργαζομένων στα Media του κόμματος.

thefaq.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ