Δυστυχώς, ο «Μαυρογιαλούρος» έγινε κανόνας στην ελληνική πολιτική

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το βέβαιο τέλος της εποχής Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ έφθασε, και με το μέλλον αυτής της παράταξης πλέον να εκτιμάται..ζοφερό υπαρξιακά.

Ο Κασσελάκης με την κοινωνική του,πρωτίστως συμπεριφορά, του να επιδεικνύει ως κύριο προσόν του μια προσωπική του επιλογή, έχασε την ευκαιρία διότι αδιαφόρησε, παντελώς αδιαφόρησε για όλα τα άλλα τα μεγάλα και φλέγοντα μιας παράταξης, ενός λαού, που θα μπορούσε να του προσφέρει μια κάποια διέξοδο στα αδιέξοδα που δημιουργεί αυτή ταύτη η ηγεσία του (και μόνον αυτή) της κυβερνώσας την Ελλάδα παράταξης. Μητσοτάκης. Ενώ εξελέγη υποσχόμενος ότι θα ρίξει το Μητσοτάκη, όταν ήρθε η στιγμή, τον κράτησε στην εξουσία βάζοντας μάλιστα κομματική πειθαρχία στους βουλευτές του, προκειμένου να εξυπηρετήσει το προσωπικό του συμφέρον μέσω του νομοσχεδίου για την ισότητα στο γάμο.

Λίγο πιο δίπλα ο νεοεκλεγής δήμαρχος Αθήνας με την συμπεριφορά του όχι μόνο να δείχνει, και να παραδείχνει μάλιστα, με τις άνα την επικράτεια περιοδείες του, ότι το μόνο που δεν τον ενδιαφερει είναι ο Δήμος του οποίου ηγείται. Πείθει για πάρα πέρα;

Συνεπώς ως εκ των ως άνω αποδεικνύεται πλέον ότι ο συμπαθής Μαυρογιαλούρος, με το εκ των υστέρων επιδειχθέν του φιλότιμο, αντί να αποτελέσει παράδειγμα προς αποφυγή, κατάντησε παράδειγμα προς μίμηση, αφού κανένας έκ των, πιο πάνω, αναφερομένων τρεχόντων τριών «ταγών» δεν έχει δείξει τέτοιας ανθρωπιάς προσόν, που θάπρεπε νάναι υπεράνω κάθε (του εαυτούλη του) προσωπικής φιλοδοξίας μέτρο, όπως στον κάθε άνθρωπο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ