Ραγδαιες εξελίξεις με τον Παυλο Πολακη στη συνεδρίαση του Συριζα: Χρειάζεται αλλαγή ηγεσιας και εγώ θα συμβάλλω σε αυτή την προσπάθεια αλλαγής

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έριξε την – αναμενόμενη – “βόμβα” στην συνεδρίαση της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία συμμετείχε ο Παύλος Πολάκης: Αμγισβήτησε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο καταλληλος για να τα κατaφέρει να ρίξει τον Μητσοτάκη! Μαλιστα ο Παύλος Πολάκης τόνισε ότι οι διαδικασίες θα πρέπει να κινηθούν γρήγορα για την αλλαγή πλεύσης καθώς το κόμμα στην κατάσταση που είναι σήμερα – δυστυχώς- δεν οδηγείται πουθενά.

«Η ηγεσία δεν μπορεί να προχωρήσει έτσι. Δεν μπορεί να δώσει πολιτική λύση. Χρειάζεται αλλαγή και εγώ θα συμβάλλω σε αυτή την προσπάθεια αλλαγής».

Με αυτά τα λόγια ο Κρητικός βουλευτής, Παύλος Πολάκης, στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ (στην οποία συνδέθηκε διαδικτυακά) έριξε κυριολεκτικά βόμβα, αποκαλύπτοντας ουσιαστικά τις προθέσεις του να αναλάβει την προεδρία του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κασσελάκης απάντησε πως δεν σηκώνει το γάντι.

thefaq.gr

  1. Οι εξελίξεις στο τοπίο πολιτική πορεία της χώρας εάν δεν έχουν προσφέρει αυτό το διαφορετικό, από Σεπτέμβριο και Οκτώβριο, η κατάσταση χάνεται και η πορεία της χώρας χωρίς ουδεμία σανίδα σωτηρίας.
    Η μια πλευρά ηγεσία του σήμερα αυτό το επιδιώκει με κάθε τρόπο.
    Εξουσία να έχουμε και ας μην υπάρχει χώρα.
    Η άλλη πλευρά οι δυνάμεις εκείνες που καραδοκούν για την κατάλληλη ώρα, το στίγμα του χρόνου που πρέπει να δράσουν, η τώρα η χάνεται κάθε ελπίδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ