Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου, 2024

Έφυγε απο τη ζωη ο 42χρονος που ξυλοκοπήθηκε άγρια από 18χρονο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπέκυψε στα τραύματά του ο 42χρονος που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού έξω από μπαρ στην Αλεξανδρούπολη, μετά από καβγά που ξέσπασε ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, για ένα σπασμένο ποτήρι.

Ο άτυχος άνδρας που άφησε πίσω του τέσσερα παιδάκια, νοσηλευόταν σε ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, και ήταν κλινικά νεκρός. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών που προχώρησαν σε νευροχειρουργικές επεμβάσεις, ο 42χρονος ο οποίος είχε δεχτεί σφοδρά χτυπήματα στο κεφάλι και βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση, τελικά έφυγε από τη ζωή, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του evros-news.gr.

Σημειώνεται ότι ο 18χρονος που χτύπησε με μανία τον 42χρονο άνδρα και συνελήφθη, αφέθηκε τελικά ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Συγκεκριμένα, εγγυοδοσία 1.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από την χώρα και παρουσία στο ΑΤ της περιοχής όπου μένει.

Υπενθυμίζεται ότι όλα συνέβησαν σε μπαρ της Αλεξανδρούπολης, όταν το βράδυ της 15ης Αυγούστου, ο 42χρονος έσπασε κατά λάθος ένα ποτήρι, με αποτέλεσμα τα θραύσματα να τραυματίσουν ελαφριά στο πόδι μια κοπέλα που βρισκόταν κοντά του. Εκείνη με τη σειρά της ενημέρωσε για το περιστατικό τον πατέρα της που διασκέδαζε στον ίδιο χώρο, με αποτέλεσμα ο άνδρας να πάει να ζητήσει εξηγήσεις από τον 42χρονο. Ακολούθησε ένταση και οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια, με τον 18χρονο να επεμβαίνει και να ξυλοκοπεί αλύπητα τον 42χρονο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ