Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου, 2024

Αφού τους έκαψαν, τους κατηγορούν κιόλας!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε ανάρτηση του ο Κώστας Βαξεβανης αναφερει:

Προσέξτε πώς γίνεται η προπαγάνδα και μεταστρέφεται η αλήθεια. Αυτό το δημοσίευμα copy paste έπαιξε σε φιλοκυβερνητικά site.

Δεν προκύπτει από επίσημες εκθέσεις ή ανάλυση δεδομένων. Αν διαβάσετε το περιεχόμενο, το συμπέρασμα φαίνεται να αποτελεί κάτι που ακούστηκε σε σύσκεψη του Μαξίμου. Στη συνέχεια αναπαράγεται ως δεδομένο.

Το ζητούμενο είναι να διαμορφωθεί στην κοινή γνώμη η πεποίθηση ότι η καταστροφή είναι αποτέλεσμα της γνωστής και υπεύθυνης για όλα, προσωπικής ευθύνης. Έτσι γίνονται οι δουλειές.

IMG 3806

  1. Όταν γίνει η αποκατάσταση της Δημοκρατίας υπάρχει περίπτωση να πληρώσουν όλοι αυτοί, “”πολιτικοί “”” καί””δημοσιογράφοι”” πού έχουν λεηλατήσει τον τόπο πουλώντας μόνο προπαγάνδα;;;;;;; Όχι βέβαια. Θά απολαμβάνουν τά χρήματα πού έφαγαν από εμάς τά κορόιδα και πάλι όι Διεφθαρμένοι ολιγαρχες θά τούς έχουν στην δούλεψή τους. Τρέχα εσύ μ@@@α Έλληνα, ξανά από τήν αρχή.

  2. Όταν στις Σέρρες μετά τα Τέμπη βγάζουν τον Καραμανλή πρώτο σε ψήφο ,καταλαβαίνουν οι λίγοι λιγοστοί ότι η προπαγάνδα πάει σύννεφο και το κουνούπι αγανάκτησε και έφυγε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ