Εάν ο ελληνικός λαός δεν κινητοποιηθεί, θα υποστούμε εθνικό ακρωτηριασμό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φωτογραφία: To Καστελλόριζο, η γεφυρα μεταξύ ελλαδικού και κυπριακού Ελληνισμού

Σε σημερινό (20/8) του άρθρο ο «πατριάρχης» του ΕΛΙΑΜΕΠ, σύμβουλος του Υπουργείου Εξωτερικών και Καθηγητής του ΕΚΠΑ Παναγιώτης Ιωακειμίδης προσπαθεί να απενοχοποιήσει στην ελληνική κοινή γνώμη έναν ενδεχόμενο συμβιβασμό της Ελλάδος απέναντι στις διεκδικήσεις της Τουρκίας!

IMG 3752

Θεωρεί ότι ορισμένες από τις επεκτατικές διεκδικήσεις της αναθεωρητικής πολιτικής της γείτονος είναι δίκαιες (sic) και αναφέρει τη «Συμφωνία των Πρεσπών» ως κατ’ εξοχήν παράδειγμα «έντιμου και επωφελούς συμβιβασμού» για τη χώρα μας!! Ασφαλώς επιτίθεται στη «συντηρητική σχολή σκέψης» που κατ’ αυτόν είναι αρτηριοσκληρωτική, αντιδραστική και κατά του ελληνοτουρκικού διαλόγου.
Υπό άλλες συνθήκες τέτοιες θέσεις θα αντιμετωπίζονταν με απαξίωση, περιφρόνηση ή και χλεύη αλλά το γεγονός ότι εν πολλοίς απηχούν τις γραμμές που ακολουθούν πιστά το Μαξίμου και το Υπουργείο Εξωτερικών θα πρέπει να μας θέσει σε συναγερμό…

Είναι πασιφανές ότι μια ολιγάριθμη ομάδα του συστήματος εξουσίας (πολιτικοί, ακαδημαϊκοί, δημοσιογράφοι, κ.λπ.) εργάζονται αόκνως για να απεμπολήσουν ελληνική κυριαρχία και κυριαρχικά δικαιώματα προς χάριν ενός «έντιμου και επωφελούς» συμβιβασμού με το καθεστώς Ερντογάν!

Εμπόδιό τους μπορεί να σταθεί μόνο μια παλλαϊκή συντονισμένη αντίδραση που με τις κατάλληλες πολιτικές ζυμώσεις δεν θα επιτρέψει με όποιο κόστος στους «κατευναστές» να απομειώσουν την Πατρίδα μας!

  1. Μένετε έκπληκτοι με αυτά πού γίνονται και πού θά γίνουν Ε ;;;;;;; Και προτρέπεται κιόλας τον λεγόμενο “λαό” νά ξεσηκωθεί. Δεν βλέπετε ότι όπου έχει γίνει ανεπανόρθωτη καταστροφή στην χώρα τόσο μεγαλητερα ποσοστά δίνουν στον καταστροφέα ;;;;;;; Δες τε, Θεσσαλία με τίς πλημμύρες, Εύβοια με τίς καταστροφικές φωτιές και ανεμογεννήτριες, Έβρο με τό κάψιμο του μεγαλύτερου δάσους…….,…….. Περιμένετε νά ξεσηκωθούν. Καληνύχτα και όνειρα γλυκά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ