Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου, 2024

Πούτιν: Ο Ρώσος πρόεδρος προσκύνησε γοναστιστός τους τάφους των μικρών παιδιών που έπεσαν θύματα της ισλαμικής θηριωδίας στο Μπεσλάν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φόρο τιμής στα παιδιά που έπεσαν θύματα της ισλαμικής θηριωδίας στο Μπεσλάν απέτισε σήμερα ο Ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν.

Σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ο Ρώσος πρόεδρος διακρίνεται να γονατίζει στο μνημείο που ανεγέρθηκε προς τιμήν των μαθητών και των καθηγητών που έπεσαν θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης των Τσετσένων αυτονομιστών την 1η Σεπτεμβρίου 2004. Συγκινημένος ο Β. Πούτιν κατέθεσε λουλουλούδια, γονάτισε και έκανε τον σταυρό του μπροστά στο μνημείο του νεκροταφείου όπου ενταφιάστηκαν τα περισσότερα θύματα.

Στη συνέχεια, ο Ρώσος πρόεδρος συνάντησε στη Δημοκρατία της ΒόρειαςΟσετίας-Αλανίας εκπροσώπους της ένωσης θυμάτων τρομοκρατικών επιθέσεων «Mothers of Beslan» και συνομίλησε με μητέρες που έχασαν τα παιδιά της.

Όπως τόνισε ο Β. Πούτιν, η τρομοκρατική επίθεση στο Μπεσλάν «μια αγιάτρευτη πληγή στην ιστορική μνήμη ολόκληρης της Ρωσίας».

«Όπως ακριβώς πολεμήσαμε τους τρομοκράτες, πρέπει σήμερα να πολεμήσουμε εκείνους που διαπράττουν εγκλήματα στην περιοχή του Κουρσκ, στο Ντονμπάς, στη Νέα Ρωσία» ανέφερε ο Πούτιν σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο Telegram. «Όπως ακριβώς επιτύχαμε τους στόχους μας στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας, θα τους επιτύχουμε και στον αγών κατά των νεοναζί και θα τιμωρήσουμε, αναμφίβολα, τους εγκληματίες», πρόσθεσε ο Πούτιν.

ZOFOe9kXHJhU92pCTEGfgOFuJ8K4nq4z

Υπενθυμίζεται ότι η Σφαγή στο Μπεσλάν ήταν τρομοκρατική ενέργειαΤσετσένων ισλαμιστών, που εισέβαλαν στο δημοτικό σχολείο και κράτησαν όμηρους για τρεις ημέρες 1.100, μεταξύ των οποίων 777 μαθητές. Πρόκειται για τη μαζικότερη δολοφονική ενέργεια σε σχολείο στην ιστορία, με 333 νεκρούς εκ των οποίων οι 186 ήταν παιδιά. Ήταν εκείνη η εποχή που η Δύση υποστήριζε τις θηριωδίες…

  1. Ή ανθρωπότητα χρωστάει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ρώσο ηγέτη Βλαδίμηρο Πούτιν πού ανθίστανται στήν τρομοκρατία πού προσπαθούν να επιβάλουν οι Αμερικάνοι και οι δυτικοί σύμμαχοι τούς καθώς και οι Εβραίοι, σέ όλον τον πλανήτη. Έχουν στόχο τήν υποταγή του πλανήτη αλλά ό Θεός έχει άλλες βουλές στέλνοντας πάντα κάποιον ισχυρό που μπορεί νά πολεμήσει τό κακό και να αντισταθεί. Γι’αυτό έστειλε το Πούτιν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ