Με το αργότερο ίντερνετ στην Ευρώπη βαδίζουμε ολοταχώς στην “Ελλάδα 2.0” & στην “Ατζέντα 2030”

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Γαλλία και η Ισπανία ξεχωρίζουν με τις καλύτερες παρατηρούμενες μέσες ταχύτητες ευρυζωνικού δικτύου. Οι Γάλλοι και οι Ισπανοί χρήστες  καταγράφουν μέσες ταχύτητες λήψης ευρυζωνικής σύνδεσης 121 Mbps και 114,4 Mbps, αντίστοιχα, και μέσες ταχύτητες μεταφόρτωσης ευρυζωνικής σύνδεσης 88,5 Mbps και 91,4 Mbps, αντίστοιχα

Οι Σκανδιναβικές χώρες πρωτοστατούν στην πιο συνεπή ευρυζωνική εμπειρία, με τους χρήστες μας στη Νορβηγία, τη Σουηδία και τη Δανία να καταγράφουν τα καλύτερα αποτελέσματα .

Η Ελλάδα είναι στην τελευταία θέση με 36 5 Mbps

Επιπλέον, η Ισπανία έχει την ταχύτερη βαθμολογία Broadband Upload Speed ​​στην Ευρώπη στα 91,4Mbps, ακολουθούμενη από τη Γαλλία με 88,5Mbps. 

Η Ελλάδα ξεχωρίζει για την πιο αργή Ευρυζωνική Ταχύτητα Λήψης και Μεταφόρτωσης που μετράται μεταξύ των χρηστών μας στην Ευρώπη, με ταχύτητες 36,5Mbps και 7,3Mbps, αντίστοιχα.

Εκτός από τις ταχύτητες ευρυζωνικού δικτύου, εξετάσαμε το μέτρο της συνέπειας του ευρυζωνικού δικτύου — Συνεπής ποιότητα ευρυζωνικότητας,  που αξιολογεί πόσο συχνά η εμπειρία των χρηστών σε ένα δίκτυο είναι επαρκής για να υποστηρίξει τις απαιτήσεις κοινών εφαρμογών. Περιλαμβάνει παράγοντες όπως ταχύτητες λήψης και μεταφόρτωσης, λανθάνουσα κατάσταση, jitter, απώλεια πακέτων και χρόνο μέχρι το πρώτο byte. 

Η Νορβηγία προηγείται στην ευρυζωνική σταθερή ποιότητα με βαθμολογία 84%, που είναι το ποσοστό των δοκιμών των χρηστών που πληρούν τα ελάχιστα συνιστώμενα όρια απόδοσης για παρακολούθηση βίντεο HD, ολοκλήρωση ομαδικών κλήσεων βιντεοδιάσκεψης και αναπαραγωγή παιχνιδιών. Αυτό σημαίνει ότι η Νορβηγία ηγείται όσον αφορά τη σταθερή ποιότητα της ευρυζωνικής εμπειρίας στις συγκρίσιμες ευρωπαϊκές αγορές, όπως μετράται από τους χρήστες μας. Ακολουθούν από κοντά η Σουηδία (83,1%) και η Δανία (82,6%), υπογραμμίζοντας την ισχυρή και συνεπή ευρυζωνική υποδομή στις σκανδιναβικές χώρες. Η Ελβετία (81,8%) είναι η μόνη άλλη χώρα με βαθμολογία πάνω από 80%, ανεβάζοντας τον αριθμό των αγορών με σκορ πάνω από αυτόν τον αριθμό σε τέσσερις. Άλλες 16 χώρες έχουν σκορ πάνω από 70%, ενώ άλλες επτά χώρες έχουν σκορ πάνω από 60%. 

Η Ελλάδα με 46,4% είναι η μόνη χώρα όπου λιγότερες από τις μισές δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν ξεπερνούν τα κατώφλια απόδοσης ευρυζωνικότητας, μεταξύ των 28 ευρωπαϊκών χωρών που αναλύθηκαν.

Τα στοιχεία από opensignal.com 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ