Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου, 2024

Συριζα: Τα μπάνια του λαού σώζουν τον Σπιρτζη απο τη διαγραφή

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα καλοκαίρια μάλλον δεν ταιριάζουν στον ΣΥΡΙΖΑ και στα στελέχη του. Δεν υπάρχει μέρα που να μην απασχολούν την επικαιρότητα οι εσωκομματικές κόντρες, αλλά και η ροπή προς το gossip του προέδρου του Στέφανου Κασσελάκη, που προκαλεί αναταράξεις στην Κουμουνδούρου.

Μετά τη λίστα γάμου, που έγινε θέμα, και την κόντρα Πολάκη με τη Λινού για τα χρήματα που έχουν δοθεί στην εταιρία Prolepsis, στην οποία ήταν μέτοχος η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, τα τελευταία επεισόδια έχουν να κάνουν με την Επιτροπή Δεοντολογίας, στην οποία έχει παραπεμφθεί ο Χρήστος Σπίρτζης, αλλά και με ορισμένες οργανώσεις, που… συνεδριάζουν μέσα στο κατακαλόκαιρο και βγάζουν ανακοινώσεις για το πόσο «δίκαιο» είναι να μπει στη Βουλή ο Κασσελάκης στη θέση του παραιτηθέντος Όθωνα Ηλιόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας The FAQ, η Επιτροπή Δεοντολογίας δεν θα συνεδριάσει στις 23 Αυγούστου. Δεν είχαν υπολογίσει ότι θα λείπουν όλοι στις παραλίες και το ενδεχόμενο διαγραφής ενός στελέχους μέσω Skype θα προκαλούσε εκτός από αντιδράσεις και θυμηδία.

Τελικά δόθηκε παράταση για τις 2 ή 3 Σεπτεμβρίου. Πάντως είναι γεγονός ότι η Επιτροπή Δεοντολογίας δεν έχει εξετάσει επί της ουσίας το θέμα Σπίρτζη, καθώς η αρμοδιότητά της είναι ο έλεγχος επί του διαδικαστικού και της ενδεχόμενης ανάρμοστης συμπεριφοράς (ύβρεις χαρακτηρισμοί) και όχι η κρίση επί απόψεων.

*πηγή: εφημερίδα «δημοκρατία»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ