Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου, 2024

Χαλκιδική: Έσβησε το 19χρονο παλικαρακι που τραυματίστηκε σε λούνα παρκ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν χωράει ανθρώπινος νους την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στην Χαλκιδική, όπου ένας νέος μόλις 19 ετών έχασε την ζωή του, μετά από σοβαρό τραυματισμό σε λούνα παρκ!

Το άτυχο παλικάρι, με καταγωγή από τη Βέροια, που έκανε διακοπές με την οικογένειά του στο Πευκοχώρι, τραυματίστηκε χθες το βράδυ, όταν το παιχνίδι στο οποίο επέβαινε έσπασε. Στο σημείο επικράτησαν στιγμές πανικού, με την μητέρα και τα αδέρφια του να τρέχουν σε κατάσταση σοκ να δουν τι συμβαίνει. Αμέσως, ο 19χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πολύγυρου, σε κρίσιμη κατάσταση ωστόσο τελικά δεν άντεξε και υπέκυψε σήμερα στα βαρύτατα τραύματά του, βυθίζοντας στο θρήνο τους δικούς του ανθρώπους.

«Το παιδί έπεσε ξαφνικά από το παιχνίδι. Δεν ξέρω τώρα πως είναι, πηγαίνω στο νοσοκομείο να μάθω», ήταν τα πρώτα λόγια της μητέρας του, μετά τον τραυματισμό, ενώ εμφανώς σοκαρισμένος αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε:

«Το παιδί ήταν πάνω στο παιχνίδι. Ξαφνικά ακούστηκε ένα μπαμ και πετάχτηκε. Ήταν και άλλος κόσμος πάνω. Πρέπει να τραυματίστηκαν άλλα δύο άτομα αλλά όχι σοβαρά. Αυτή η εικόνα του παιδιού με έχει σοκάρει. Και όταν έχεις δικά σου παιδιά είναι ακόμα πιο δύσκολο. Τα δικά μου παιδιά περίμεναν να ανέβουν και τα τράβηξα μόλις το είδα».

Για την υπόθεση έχει συλληφθεί ο 58χρονος υπεύθυνος του λούνα παρκ, ενώ οι τοπικές Αρχές διεξάγουν έρευνα, με σκοπό να διακριβωθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το μοιραίο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ