Στην εφημεριδα Δημοκρατια: Ο Μητσοτακης και η παρέα του εκχωρούν εθνικη κυριαρχία – Εσχάτη Προδοσία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ενδοτική κυβέρνηση δεν τόλμησε να υπερασπιστεί την ελληνική ΑΟΖ στην καρδιά του Αιγαίου, νομιμοποιώντας το παράνομο τουρκολιβυκό μνημόνιο!

Το παλικό ερευνητικό σκάφος επέστρεψε στην Κάσο για να συνεχίσει την πόντιση καλωδίων, αποκλειστικά εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων.

Τουρκική φρεγάτα πλέει ασυνόδευτη μεταξύ Καρπάθου και Κρήτης για να διακηρύξει με τον πλέον επίσημο τρόπο ποιος διαφεντεύει την περιοχή.

IMG 3678

  1. Δηλαδή περιμένατε νά τό γράψει ή ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ για νά τό αναπαράγετε;;;;;; Δεν το ξέρατε ότι όι ολιγαρχες πού τάισαν σανό και τό έφαγαν 41% για αυτό ακριβώς τόν λόγο έβγαλαν πρωθυπουργό αυτόν τόν ντενεκε;;;;;;;; Κατάλαβαν τον πλούτο πού υπάρχει στο Αιγαίο και για νά τόν αρπάξουν ένας τρόπος μόνο υπειρχε : ηλίθιος ντενεκες προθυπουργος και μοίρασμα εθνικής κυριαρχίας με τους Τούρκους. Εμείς εδώ μία παρέα τό καταλάβαμε εδώ και πολύ καιρό, εσείς αετό πετάτε;;;;;; Και νά ξέρετε ( σας τό Λεμε από τώρα για νά μήν ψαχνεστε όταν έλθει ή ώρα) του έχουν εξασφαλίσει ασυλία για αυτό τον βλέπετε άνετο χωρίς φόβο θρασύ Με τά χέρια Στις τσέπες και τό κεφάλι σέ στάση Μουσολίνι. Τό είπαμε και πάλι, δεν υπάρχουν Έλληνες που ασχολούνται με τό προσοδοφόρα επάγγελμα του πολιτικού, νά είναι ΈΛΛΗΝΕΣ με αξιοπρέπεια και ΑΓΆΠΗ για τήν χώρα και των κάποτε αγώνων του κάποτε ΛΑΟΥ. Και μην αναφερεσθε χωρίς ντροπή στους πατριδοκαπηλους σαμαραδες και λοιπούς αεριτζιδες γιατί ασχολούνται Με τον κατάλληλο χρόνο νά βάλουν τά παιδιά τους στην ” πολιτική”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ