Παντρεύτηκαν με τις σημαίες του Πασοκ να ανεμίζουν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν εδώ και λίγες ώρες οι πρωτοφανείς φωτογραφίες από έναν γάμο που έγινε μέσα στο Σαββατοκύριακο στο Αγρίνιο και είχε ως κύριο «χαρακτηριστικό» το έντονο… «άρωμα» ΠΑΣΟΚ.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται, από τα βίντεο και τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, στην δεξίωση που ακολούθησε το μυστήριο έπαιξε ως εισαγωγικό τραγούδι του νέου παντρεμένου ζευγαριού ο ύμνος του κόμματος «Καλημέρα Ήλιε» ενώ αρκετά άτομα κρατούσαν και… «ανέμιζαν» σημαίες και πανό του ΠΑΣΟΚ!

agrinio gamosgamos

  1. Δεν είναι αρλούμπες ….. Είναι πολλά τα λεφτά που φάγανε πολλοί από αυτούς, που αισθάνονται την ηθική υποχρέωση για το υπόλοιπο της ζωής τους να ψηφίζουν αυτούς τους ηλίθιους …. να μας κυβερνάνε άχρηστοι και ανίκανοι για δεκαετίες και να συμπεριφέρονται γενικά ….. έτσι !!!!

  2. Σιγά τώρα οι Αγρινιώτες είναι γίδια, είχαν ένα υπουργό από εκεί που τους έταξε ότι θα τους πάει τραίνο στο Αγρίνιο, έβαλε ένα βαγόνι ο τύπος σέ ράγες και το έβλεπαν, αποτέλεσμα τό τραίνο δεν πήγε ποτέ στο Αγρίνιο, σημαίες δεν θα έχουν τί λέμε τώρα, είναι ταγαρια.

  3. Στο γάμο ότι κι αν πιστεύεις εινσι μια προσωπική κσι ιερή να πω στιγμή βλέπω θρησκευτικό γάμο τι δουλια έχουν πολιτικά πανό κσι τρίχες κστσαρες

  4. Να ζήσετε πασοκαρες μου και να κάνετε πολλά πασοκακια έτσι για να μπαίνετε στη μύτη πολλών φασιστών !!! Συντροφικά Χρυσουλα

  5. Όταν υπάρχουν οικογένειες που έχουν διορίσει 4 άτομα από τα 5 στο δημόσιο το άλλο δεν πρόλαβε γιατί ήταν μικρός θα σηκώνεις σημαία έως και τα δισέγγονα.οταν περνούσες από της νομαρχιακές του ΠΑΣΟΚ σε δύο διαγωνισμούς ταυτόχρονα και κοροϊδεύεις τον άλλο που προσπαθεί να ζήσει έχεις το κράτος που σου αξίζει .πλήρωσε το άριστο οσπου να πεθάνει.ζητω το ΠΑΣΟΚ

  6. Δυστυχώς υπήρξαν αρκετοί την εποχή Σημίτη που πέρασαν υπέροχα και απόλαυσαν οικονομική άνθιση στην τσέπη τους με αποτέλεσμα να εξυμνούν το κόμμα που εκείνη την εποχή κους ευεργέτησε υπερχρεώνοντας την Ελλάδα, και τους Έλληνες στο χρηματιστήριο πουλώντας λαϊκό καπιταλισμό .. Να ζήσουν τα παιδιά !!

  7. ΔΕΝ ΕΦΑΓΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΝΔ.ΚΑΙ ΝΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ,ΣΚΟΤΩΣΑΝ 57 ΝΕΑ ΚΥΡΙΩΣ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΚΑΙ 6 ΑΚΟΜΑ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ.ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ 407 ΔΙΣ.ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ…ΑΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.

  8. Μπράβο για το Καλημέρα ήλιε του αξέχαστου Μάνου Λοΐζου! Είχαμε όνειρα τότε που βγήκε το τραγούδι και ακόμη έχουμε, τι κι αν πέρασαν τα χρόνια. Να ζήσετε παιδιά. Να είστε αγαπημένοι. Την αγάπη μου στο Αγρίνιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ