Σέρρες: Τρομερή καταγγελία για την φωτιά που κατέκαψε επί εβδομάδες και αποσιωπήθηκε

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχουν υπερβεί κάθε όριο. Φυσικά, οι σχετικοί νόμοι από το κοινοβούλιο περνούν, με την συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών μας να μην αντιδρά, λόγω παράπλευρων συμφερόντων ή σκόπιμης αδιαφορίας.

Στην ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΛΑ λοιπόν! Πλήρης κινητοποίηση των πολιτών με την στήριξη όσων δικηγόρων προσφέρονται να βοηθήσουν με συγκροτημένες αγωγές για μύριους όσους λόγους!!
Με μοναδικό στόχο να απαγορεύεται κατασκευή αιολικών σε καμένες δασικές- αποδεδειγμένα- εκτάσεις!! Και να βρεθούν και κάποιοι μερακλήδες να το στηρίξουν οικονομικά!!

IMG 3623

  1. Να εχετε υπ’οψη οτι,παρ’ολο που η απ.1421/13 ανοιγη δρμο για αλλαγη χρησης γης,επιβαλλει αυστηρους περιορισμους,οπου ολες αυτες οι “αδειοδοτησεις”δεν τους πληρουν.Επισης,πλεον,δεν υπαρχει η εννοια του “δημοσιου συμφεροντος”(που τοσο τους βολεψε),διοτι η παραγωγη των συγκεκριμενων ΑΠΕ,δεν προοριζεται για εγχωριες αναγκες.Αρκει να δειτε την,μεχρι σημερα,δυνατοτητα παραγωγης με ΑΠΕ, δηλ.υδροηλεκτρικα, αιολικα, φωτοβολταικα(ουτε λιγνιτες,εισαγωγη και αλλες αηδιες)για να καταλαβετε το παιχνιδι.Επισης βρειτε πόσες ανεμογεννητριες εχουν χωρες της Ερωπης (διαφορετικου τυπου)συγκριτικα με εμας και σκεφτειτε,ποσο αντιοικολογικες και επικινδυνες ειναι(ζημια για τη siemens,κατι δις)οταν οι Γερμανοι π.χ.δεν τις τοποθετουν και αγοραζουν ρευμα απο ΤΕΡΝΕΣ και αλλα καλοπαιδα,που μεταφεραν την εδρα εξω ωστε,ουτε φραγκο να δουμε.Καλο κουραγιο και καλον αγωνα.(προσεγγιστε Ευρωπαικες οικολογικες οργανωσεις που εχουν επιρροη}

  2. Οι βουλευτές δεν είναι εκεί να αντιδρούν αλλά να παίρνουν τους μισθούς τους και δικαστικοί να γίνονται πρόεδροι της Δημοκρατίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ