Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου, 2024

58χρονος παρενόχλησε 16χρονη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Mια ακόμη φρικιαστική υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης, από το Ρέθυμνο αυτή τη φορά, με δράστη έναν 58χρονο και θύμα ένα κορίτσι μόλις 16 ετών!

Η ανήλικη πήγε μαζί με τον πατέρα της στον αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλουν τον άνδρα. Όπως είπε η κοπέλα στα στελέχη της ΕΛΑΣ, ο 58χρονος είναι γείτονας της οικογένειας. Μια μέρα που η 16χρονη βγήκε στο μπαλκόνι τους σπιτιού της, βγήκε και εκείνος στο δικό του και της έδειχνε φωτογραφίες στο κινητό του με αντρικά γεννητικά όργανα ενώ της ζήτησε να τον…βοηθήσει σε κάτι!

Το κορίτσι, όπως είναι φυσικό, σοκαρίστηκε και έτρεξε να κρυφτεί στο δωμάτιό της. Στη συνέχεια είπε στον πατέρα της τι συνέβη και έσπευσαν στην Ασφάλεια Ρεθύμνου.

Ο διεστραμμένος 58χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη. Βρέθηκε και το κινητό του το οποίο περιείχε τις επίμαχες εικόνες. Ο 58χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ρεθύμνου, που του άσκησε δίωξη και δικάστηκε στο πλαίσιο του αυτόφωρου σε 15 μήνες φυλάκιση χωρίς αναστολή.

Ο 58χρονος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για ενδοοικογενειακή βία και μάλιστα έχει καταδικαστεί για βία σε βάρος της συζύγου του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ