Πότε ακριβώς «ευνοήθηκε» η ακρωτηριασμένη Ελλάδα έναντι της Τουρκίας κύριε πρέσβη;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δημοσίευση σχολίου αναφερόμενο στις απειλές Ερντογάν για στρατιωτική εισβολή στο Ισραήλ εκτιμά το πως η Τουρκία δεν «μπλοφάρει!». Ορθό. Η Τουρκία ποτέ δεν μπλοφάρισε εκτοξεύοντας στρατιωτικές επιχειρήσεις και τις εκτελεί…όταν της βγαίνουν.

Απλά εκτοξεύει στρατιωτικές προθέσεις, σφυγμομετρεί αντιδράσεις, και ανάλογα πράττει. Ή δεν πράττει! Και μη πράττοντας και χωρίς να ανακαλεί, αναβάλλει καιροφυλακτώντας μήπως…αργότερα.

Αυτό ακριβώς έτσι συμβαίνει και σήμερα, και κανείς να μην αμφιβάλλει, αν μεθαύριο δοθεί η λύση στην Ντοχα του Κατάρ για την Γάζα, οι πρώτοι που θα προτείνουν φιλία με το Ισραήλ συγχαίροντας τον Νετανιάχου για….θα είναι οι Τούρκοι του Ερντογάν. Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί μια αχρείαστη και βαρύγδουπη δήλωση του Αμερικάνου πρέσβη στην Άγκυρα, που διαβεβαιώνει αυτήν, προφανώς απαντώντας στις χρόνιες «κλάψες» της, πως οι ΗΠΑ δεν ευνοούν την Ελλάδα έναντι αυτής.

Ωραίος αυτός ο Πρέσβης. Αντί να ερωτήσει για το που και πότε ευνοήθηκε η ακρωτηριασμένη Ελλάδα έναντι της Τουρκίας, ενώ συμβαίνει πάντα το εντελώς αντίθετο, …δικαιολογήθηκε!
Ας τα βλέπουν λοιπόν αυτά οι εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ