Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου, 2024

Την ωρα που ο Μητσοτάκης ψάχνει αφορμή για να αποκεφαλίσει τον δημοφιλή Κικίλια, βγαίνει ο Κασσελάκης και ζητά την παραίτηση του, βαζοντας πλάτη στον πρωθυπουργό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν παύει να μας εκπλήσσει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τις εμπνεύσεις του. Έπειτα από την αποτέφρωση της ανατολικής Αττικής, βγήκε και ζήτησε από τον πρωθυπουργό να αποπέμψει τον υπουργό πολιτικής προστασίας, Βασίλη Κικίλια.

Εννοείται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν υπήρχε περίπτωση να ζητήσει την παραίτηση του πολιτικού προϊσταμένου του υπουργού, δηλαδή του Κυριάκου Μητσοτάκη. Άλλωστε, ο ίδιος ο Κασσελάκης είναι που έκανε τα πάντα για να παραμείνει ο Μητσοτάκης πρωθυπουργός, καθώς έθεσε ακόμα και θέμα κομματικής πειθαρχίας προκειμένου να ψηφιστεί ο νόμος για το γάμο ομοφυλοφίλων και να μην χάσει ο πρωθυπουργός την δεδηλωμένη.

Όταν όμως ενώ είναι ευρέως γνωστό ότι ο Μητσοτάκης ψάχνει αφορμή για να αποκεφαλίσει τον δημοφιλή Κικίλια, βγαίνει ο Κασσελάκης και ζητά την παραίτηση του υπουργού, μόνον ως «δώρο» μπορεί να εκληφθεί… Μετά από αυτή την εξέλιξη και να ήθελε ο Μητσοτάκης να παραιτήσει τον υπουργό του, θα ανακαλούσε πάραυτα…

  1. Το διαβασε ο 13χρονος γυιος μου και εσκασε στα γελια.Νομισε οτι το γραψανε οι Κνιτες ή τα σαστισμενα της ΝΕ.ΑΡ.Δηλαδη,να παραιτηθει ο Μητσοτακης(ουτε η Παναγια τετοιο θαυμα) και οχι η Κυβερνηση,να μας τον κανουν και ηρωα τα πυροβολημενα τρολ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ