Μοιράζουν πάλι χρήμα στα ΜΜΕ: 10.000.000 ευρώ για προβολή της ανακύκλωσης

Την ώρα που η χώρα παραδίδονταν στις φλόγες ο Ελληνικός Οργανισμός Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ) αποφάσιζε με διαδικασίες εξπρές να διαθέσει εκατομμύρια για επικοινωνία.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εδώ ο κόσμος καίγεται αλλά ο νους της κυβέρνησης, εκεί, στα προγράμματα επικοινωνίας και προβολής. Δέκα εκατομμύρια ευρώ ετοιμάζεται να δώσει ο Ελληνικός Οργανισμός Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ) σε μέσα ενημέρωσης κάθε μορφής, με απόφαση που έλαβε στις αρχές Αυγούστου την ώρα που οι φωτιές κατάκαιγαν για μια ακόμη φορά την Εύβοια και οι αρμόδιοι προειδοποιούσαν για έναν δύσκολο μήνα λόγω των ανέμων που αναμένονταν.

Το πλέον εντυπωσιακό είναι ότι με το «επικοινωνιακό πρόγραμμα» των 10 εκατομμυρίων που μπορεί, μέσω προαίρεσης, να αυξηθεί κατά 50% ή και 100%, τίθεται ως στόχος να προβληθεί η αξία της ανακύκλωσης, την στιγμή που η Ελλάδα συνεχίζει να θάβει το 80% των απορριμμάτων της καταγράφοντας ένα από τα υψηλότερα ποσοστά στην Ευρώπη. Η ανακύκλωση και οι άλλες μορφές (διαλογή στην πηγή, επαναχρησιμοποίηση) αποτροπής της ταφής των σκουπιδιών παραμένουν εδώ και χρόνια κολλημένα στο 20% παρά την πληθώρα έργων που εξαγγέλλει από το 2019 το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας χωρίς να υλοποιούνται. Διαβάστε την συνέχεια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ