Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Μητροπολίτης Καλαβρύτων: Μας έδειξαν τον Εωσφόρο να κατεβαίνει ολόχρυσος στο Στάδιο από τον ουρανό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Ιερώνυμος σχολίασε την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι και δεν έκρυψε την οργή του. «Ο κόσμος επιβάλλεται να είναι επιφυλακτικός μετά από τις ντροπιαστικές εικόνες που παρακολουθήσαμε όταν ξεκίνησαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Στην τελετή έναρξης είδαμε να βλασφημείται το πρόσωπο του Ιησού Χριστού και των μαθητών του και στην τελετή λήξης, μας έδειξαν τον Εωσφόρο να κατεβαίνει ολόχρυσος και μέσα σε φως, στο Στάδιο από τον ουρανό» επισήμανε.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» τόνισε ότι η τελετή λήξης παραπέμπει στην βιβλική εικόνα της πτώσης του Διαβόλου από τον Ουρανό στην Γη, με την σκηνή της καθόδου του «Χρυσού Ταξιδιώτη» από την κορυφή του «Stade de France» να αποτυπώνει, σύμφωνα με εκκλησιαστικούς κύκλους, αυτήν ακριβώς την στιγμή.

«Ένα απόκοσμο φωτεινό ον με κέρατα στο κεφάλι σε μορφή κεραιών, σκελετοειδές πρόσωπο, φτερά και μεγάλα γαμψά νύχια, έπεσε μέσα σε σκοτεινή μουσική σε μια άχρωμη Γη με οξυμένες γωνίες σαν παζλ και καπνούς από πολέμους, και συνάντησε δύο απρόσωπους κουκουλοφόρους» ανέφερε ο Μητροπολίτης.

Δήλωσε, επίσης, ότι θα μιλήσει για όλα αυτά και στα κηρύγματά του από άμβωνος τις επόμενες ημέρες.

  1. Τον Εωσφορο που εγκαθιδρυσατε,με αλλα πυροβολημενα οντα,και καταστρεφει μια ευλογημενη Χωρ,μαζι με τους πολιτες της,τον καταπινουμε αμασητο,επειδη πεφτουν τα φραγκοδιφραγκα με τις μπιζνες του Ιερωνυμου;Κανε μας τη χαρη και συ και τα αλλα ρεμαλια που,αν σκοτωσουν τους ιερεις,τζαμπα θα πατε.

    • ΑΚΟΥ ΜΠΑΣΤΡΑΡΔΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟ ΛΙΓΔΑ ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΥΦΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΔΙΑΣ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Α ΛΑΓΟΥ ΒΛΗΜΑ ΕΙΣΑΙ Η ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΗΣ WOKE ANTZENTAΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟΟΡΚ ΠΑΛΙ ΟΥΓΚΑΝΟΣ ΕΙΣΑΙ …ΟΠΟΤΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΣΟΥ Κ ΔΡΟΜΟ ΛΙΓΔΟΤΣΟΜΠΑΝΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ