Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου, 2024

Στο λιμεναρχείο Τήνου προσήχθησαν συνολικά 14 επιβάτες του πλοίου, Super Express

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αργά το μεσημέρι σήμερα (μετά τις 15:00) θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία της Σύρου οι 11 συλληφθέντες που κρατούνται στο λιμεναρχείο της Τήνου, με κατηγορίες για παράβαση του άρθρου 292 του ποινικού κώδικα που αφορά την παρακώλυση συγκοινωνιών.

Θυμίζουμε ότι χθες, λίγο μετά την αναχώρηση του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Super Express» (με 717 επιβάτες!) που εκτελούσε δρομολόγιο με προορισμό τη Ραφήνα (Θήρα-Ιος-Πάρος-Μύκονος-Τήνος-Ραφήνα), εκτυλίχθηκαν απίστευτα σκηνικά που κατέληξαν σε άγριο ξύλο ανάμεσα σε επιβάτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο διαπληκτισμός που μετετράπη σε άγρια συμπλοκή σε ένα από τα σαλόνια του πλοίου, φέρεται να ξεκίνησε από μία παρατήρηση που έγινε, ότι κάποιοι από τους επιβάτες Ρομά δημιουργούν πολύ φασαρία.

Μέλη του πληρώματος επενέβησαν μάλιστα για να ηρεμήσουν την κατάσταση αλλά ήταν αδύνατον και ο καπετάνιος του πλοίου έκρινε ότι λόγω της έντασης, η κατάσταση κρίνεται επισφαλής.

Πολλές αναφορές στο Twitter-X αλλά και στην ΕΡΤ σημείωναν μάλιστα ότι οι Ρομά έβγαλαν ή έδειξαν και κάποιου είδους όπλο με αποτέλεσμα το πλοίο «Super Express» να επιστρέψει στο λιμάνι της Τήνου!

Το πλοίο, αφού έγιναν σχετικές έρευνες, αναχώρησε τελικά λίγο μετά τις 20.00 το βράδυ της Τρίτης από το λιμάνι της Τήνου.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, στο λιμεναρχείο προσήχθησαν συνολικά 14 άτομα επιβάτες του πλοίου, εκ των οποίων οι 11 ήταν Ρομά. Τα τρία άτομα από τα 14 ήταν ανήλικοι και αφέθησαν ελεύθερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ