Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου, 2024

Χειροπέδες σε δύο Τούρκους δουλεμπόρους

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χειροπέδες σε δύο Τούρκους που φέρονται να έκαναν παράνομες μεταφορές αλλοδαπών από τα τουρκικά παράλια προς τα ελληνικά νησιά. Έρευνα του Λιμενικού κατέδειξε ότι ταχύπλοο, με το οποίο είχαν καταπλεύσει στην μαρίνα Μανδρακίου της Ρόδου διαφημίζεται στο Διαδίκτυο ως μέσο διακίνησης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι δύο Τούρκοι, 42 και 48 ετών, συνελήφθησαν το απόγευμα της Δευτέρας από αξιωματικούς του Λιμεναρχείου Ρόδου για παράνομη είσοδο στην χώρα. Έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών, περιπολικό σκάφος εντόπισε ύποπτο σκάφος με σημαία Τουρκίας, με 2 επιβαίνοντες, στην Ρόδο.

Κατά την διενέργεια νόμιμου ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο 42χρονος ιδιοκτήτης του ταχύπλοου και ο 48χρονος επιβάτης εισήλθαν παράνομα στην ελληνική επικράτεια χωρίς τις νόμιμες διατυπώσεις. Σε περαιτέρω έλεγχο διαπιστώθηκε ότι το εν λόγω σκάφος διαφημίζεται επανειλημμένως στα social media ότι κάνει διακίνηση παράτυπων μεταναστών.

Η Διεύθυνση Ασφαλείας και Προστασίας Θαλασσίων Συνόρων σε συνεργασία με την Λιμενική Αρχή Ρόδου αναλύει και επεξεργάζεται εόλα τα στοιχεία που έχουν προκύψει και διερευνά την ενδεχόμενη επέκταση της δράσης των ανωτέρω συλληφθέντων, όπως και την συνεργασία τους με έτερα μέλη κυκλωμάτων με ίδιες ή παρόμοιες εγκληματικές δραστηριότητες.

  1. Κατά την διενέργεια νόμιμου ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο 42χρονος ιδιοκτήτης του ταχύπλοου και ο 48χρονος επιβάτης εισήλθαν παράνομα στην ελληνική επικράτεια χωρίς τις νόμιμες διατυπώσεις. Σε περαιτέρω έλεγχο διαπιστώθηκε ότι το εν λόγω σκάφος διαφημίζεται επανειλημμένως στα social media ότι κάνει διακίνηση παράτυπων μεταναστών.
    Δηλαδή ήταν τόσο σίγουροι για την ανικανότητα των Ελληνικών Αρχών που μπήκαν με το έτσι γουστάρω στη Ρόδο. Τους βάζουν φυλακή για λίγο διάστημα για τα μάτια των Ελλήνων ψηφοφόρων και μετά τους αφήνουν. Και εδώ τα σύνορα είναι τρύπια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ