Γκρεμισε το διαδίκτυο η συνέντευξη Τραμπ στον Έλον Μασκ!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τραμπ: Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις αντιμετωπίζουν τεράστιες απώλειες και έλλειψη στρατιωτών. Το Κίεβο στέλνει πολύ νέους και πολύ ηλικιωμένους άνδρες στο μέτωπο.

Συνέντευξη στον Ίλον Μασκ παραχώρησε ο υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. Η συνέντευξη ήδη έχει ξεπεράσει τα 110 εκατομμύρια ακροάσεις!

Αυτά είναι τα βασικά σημεία:

▪️ Ο πόλεμος στην Ουκρανία συνέβη λόγω των πολιτικών του Μπάιντεν.
▪️ Ο Πούτιν είναι σπουδαίος διαπραγματευτής.
▪️ “Ελπίζω να μπορέσουμε να τα ξαναπούμε μαζί του (αν κερδίσω τις εκλογές στις ΗΠΑ). Ξέρετε, θα ήταν καλό να τα πούμε καλά και όχι άσχημα.”
▪️ Ο Πούτιν είναι καλός διαπραγματευτής και ο Μπάιντεν έκανε ένα «λάθος» επιτρέποντας στην Ουκρανία να πιστέψει ότι θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ, προκαλώντας έτσι τη Ρωσία να δώσει στρατιωτική απάντηση.
▪️ Η Ουκρανία δεν έχει αρκετούς άνδρες. έχουν χάσει «πολύ περισσότερους ανθρώπους από αυτούς που διαβάζετε», και τώρα οι αρχές στέλνουν πολύ νέους και πολύ ηλικιωμένους άνδρες στην πρώτη γραμμή.
▪️ Η Ρωσία, μαζί με την Αμερική, νίκησαν τη Γερμανία. Ο Ναπολέων ηττήθηκε επίσης από τη Ρωσία. Έχουν τεράστια δύναμη.
▪️ Χαρακτήρισε την «πυρηνική υπερθέρμανση» και όχι την υπερθέρμανση του πλανήτη ως τη μεγαλύτερη απειλή για την ανθρωπότητα.
▪️ Η Κίνα μπορεί να ξεπεράσει τις ΗΠΑ στο μέγεθος του πυρηνικού της οπλοστασίου.
▪️ Ο Μασκ προσέφερε στον εαυτό του μια θέση στην κυβέρνηση Τραμπ εάν επιστρέψει στον Λευκό Οίκο.

  1. Δεν είμαστε καλά!! Σοβιετική Ένωση ήταν και όχι η Ρωσία, και το μεγαλύτερο ποσοστό ήταν οι Ουκρανοί, και στο έδαφος της Ουκρανίας. Και ο Στάλιν ως συνεργάτης του Χίτλερ μπήκε το Σεπτέμβριο του 1939 στην τότε Πολωνία (σήμερα Ουκρανία). Πόσα παραμύθια ακόμα θα ακούσουμε!;
    Τι διαπραγματευτής; Ένας κοινός δολοφόνος είναι, μνησίκακος και ύπουλος.

  2. Θα χάσει πανηγυρικά η Ουκρανία βλέπεις δεν χτυπάει ποτέ αμάχους η Ρωσία τουλσχτον το προσπαθεί όσο για ιστορία είσαι λάθος οι Ουκρανοί ήταν μαζί με τους ναζί όπως και στη Γιουγκοσλαβία ήταν οι Κροάτες μαζί με τους Γερμανούς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ