Εξευτελισμός: Η Λάλη αρνείται να παραιτηθεί για να πάρει ο Κασσελάκης την έδρα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η 8η υποψήφια στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωρζέτα Λάλη δεν παραδίδει την έδρα με την οποία θα αποκτούσε κοινοβουλευτική ιδιότητα ο Στ. Κασσελάκης

Την παραίτησή του από βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ υπέβαλε ο Όθωνας Ηλιόπουλος, ζητώντας να δοθεί η έδρα στον Στέφανο Κασσελάκη. Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 8η υποψήφια στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωρζέτα Λάλη, εμμένει στη θέση που είχε διατυπώσει τον περασμένο Μάρτιο και δεν παραδίδει την έδρα με την οποία θα αποκτούσε κοινοβουλευτική ιδιότητα ο Στέφανος Κασσελάκης. Υπενθυμίζεται ότι η κ. Λάλη έχει αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ και έχει εκφράσει τη στήριξη της στη Νέα Αριστερά.

Να σημειωθεί ότι ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Όθωνας Ηλιόπουλος, δήλωσε ότι αποχωρεί και θεωρεί σωστό η έδρα να περάσει στον πρόεδρο, ενισχύοντας έτσι την ηγεσία του κόμματος. Ο ίδιος ανέφερε ότι θα συνεχίσει να στηρίζει το κόμμα και την πολιτική του δράση από άλλη θέση.

  1. Υποτιθεται οτι οι Ηλιοπουλος και Κασσελακης,ανηκουν στην κατηγορια των ομογενων.Δεν την ξερω την συγκεκριμενη κυρια,αλλα το να βαζεις το τομαρι σου πανω απο τον Προεδρο του κοματος,ειναι οντως μικροπρεπεια σε επιπεδο γεωσκωληκα.Κοντολογις,εχει πολυ δουλεια ξεβρωμισματος η ηγεσια του ΣΥΡΙΖΑ

  2. Τέτοια σκουλίκια κατάπιαν τον Τσίπρα, τον εντιμότερο προθυπουργο μετά την χούντα. Από αυτά μερικά έφυγαν αλλά πολλά ακόμη είναι εκεί μέσα. Έχει πολύ δουλειά ακόμα νά ξεβρομίσει πρώτα τό κόμμα και μετά την Ελλάδα .

  3. Μα ο Τσίπρας μάζεψε όλη την σαβουάρ και τους αποτυχημένους του ΠΑΣΟΚ και τους έβαλε στα ψηφοδέλτια!!!Ο Τσίπρας ει υπεύθυνος για την σαπιλα που υπάρχει στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ!!!Τι να πρωτοκαθαρισει ο Κασσελακης??? Τώρα κάνει τον μουγκο ο πρώην έχει χάσει την μιλιά του!! Άχνα δεν βγάζει από τα χάλια που δημιουργήσει στο ΣΥΡΙΖΑ!!!

  4. Έχεις πολύ – πολύ δίκιο ο Τσίπρας και όι συμβουλη του.εφεραν τους πασοκους και προσπάθησε με αυτόν τον τρόπο νά αντισταθμίσει τόν Πόλεμο πού τού έκαναν τά διευθαρμενα μέσα Διαστρέβλωσης. αλλά εκείνοι πού του έβαζαν τρικλοποδιές δεν ήταν όι πσσοκοι αλλά οι σύντροφοι του. Τά σκουλικιαβγια νά επιβιώσουν χρειάζονται κοπριά για νά κυλιούνται και νά τρώνε ,δεν χρειάζονται καθαρά και ξαστερα πεδία.γιατι εκεί χρειάζονται ΠΟΛΑΚΙΔΕΣ και τέτοιοι δεν μπορούν νά γίνουν τά ερπετά.

  5. Ειλικρινά πιστεύετε ότι ο Κασελάκης θα ανορθώσει τον ΣΥΡΙΖΑ. Τι άλλο πρέπει να κάνει για να αντιληφθείτε ότι εκτελεί εντεταλμένη υπηρεσία διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ❓

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ