Οι «Πρέσπες» της Βορείου Ηπείρου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτά κάνει η άρση του εμπόλεμου, και το ΟΚ ένταξης στο ΝΑΤΟ άνευ αντιστάθμισης. Τωρα ο Ράμα θα χορεύει όπως θέλει αφού με τις πλάτες του Γερμανού θα ενταχθεί και στην Ε.Ε. και αυτο διότι πάνω στην Αλβανία υπάρχουν συμφέροντα, και εργατικά χέρια.

Ο Μητσοτάκης με τις αγκαλιές και εμείς μαζί, όχι όλοι, που ποτέ δεν μάθαμε σε τι αποσκοπούσαν.

Όσο για την μειονότητα ….ίσον «Πρέσπες» αν όχι κάτι χειρότερο. Πολύ χειρότερο.

  1. Ποια μειονότητα έχασες στα Σκόπια να βρε ηληθιε καί καί γράφεις για “Πρέσπες” στην Βόρεια Ήπειρο , πού συντελείται με την αμέριστη συμπαράσταση του μητσοτακη και τής εγκληματικής οργάνωσης που κυβερνάει, ή καταστροφή τής μειονότητας ;;;;; Κρίμα για τό Ολυμπία gr πού τό διαβάζω συνεχώς νά φιλοξενεί τέτοια άρθρα, ηληθιων Ελληνόφωνων φασιστών και νά παρασέρνει τους αναγνώστες του. Συγκρίνει ό ΆΘΛΙΟΣ συντάκτης τού “άρθρου” μία διακρατική συμφωνία, με την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ των δικαιωμάτων της Ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία. Μπράβο Ελληνόφωνες μισελληνες πάντα είχατε λόγο και βήμα για το ξεπούλημα της Ελλάδας.

    • Στα Σκόπια υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες Ελλήνων που τους εγκαταλείψαμε στη μοίρα τους με τις Πρέσπες. Επίσης με τις Πρέσπες δώσαμε στους Σκοπιανούς ό,τι ζητούσαν: την αποκλειστική χρήση του όρου “Μακεδόνας”. Θα σου το γράψω σε μια πρόταση για να το καταλάβεις: η Συμφωνία των Πρεσπών στη συνείδηση των Ελλήνων είναι συνώνυμη με την ατιμωτική απεμπόληση εθνικής κυριαρχίας χωρίς πόλεμο. Κατάλαβες ζαίε;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ