Για ποιο λογο η Ευρωβουλευτής Ελιζα Βοζεμπερκ ζήτησε δημόσια συγνώμη απο τον χρυσο ολυμπιονίκη μας, Μιλτο Τεντογλου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε ανάρτηση της η Ελιζα Βοζεμπεργκ αναφερει:

Οφείλω να ζητήσω συγγνώμη από τον Χρυσό Ολυμπιονίκη Μίλτο Τεντόγλου, διότι λόγω τεχνικού λάθους συμπεριελήφθησαν στην εικόνα του τα προσωπικά μου στοιχεία κατά την ανάρτηση των συγχαρητηρίων για την παγκόσμια επιτυχία του.

IMG 3070

  1. ΟΧΙ,βρωμοτσοκαρο.Για εναν παγκοσμιο πρωταθλητη και Ολυμπιονικη που για 200 ευρω δεν εχει λαμπες να αθληθει,για εναν ριπτη που κανει ριψεις σε χωραφια,για μια ακοντιστρια που φοβαται μην της φυγει το ακοντιο στη θαλασσα,για τον καθε Μανολο που το δικο σας βοθρολυμμα εμετιζει,για ολα τα παιδια που βασανιζετε,δεν δικαιουσαι ουτε εσυ ουτε κανενα ρεμαλι της κωλοπαρεας σου να ειρωνευεται συγχαρητηρια.Οσο για το “λαθος”εισαι πολυ ξεφτιλα για να μας κοροιδεψεις.

  2. Ουδέποτε θα καταφέρει να γίνει πειστική όσες φορές και αν ζητήσει συγνώμη.
    Το έχουν μέσα τους, δεν χάνουν ευκαιρία, προβάλλονται με κάθε δυνατό τρόπο.
    Δεν υπάρχει τεχνικό λάθος, υπάρχει εσκεμμένος τρόπος για να μας διαφημίσεις την τάξη σου, το ήθος σας τον τρόπο πως λειτουργείτε ως έχοντες την εξουσία.
    Ως προς το όνομα που φέρεται πόσο Ελληνικό είναι και πόσο το ενδιαφέρον για αυτόν τον ταλαιπωρημένο λαό.
    Πέρα των εκλεκτών των εξαίρετων της παρεούλας σας που έχετε καταφέρει μέχρι εδώ να έχετε την χώρα όπως εσείς ξέρετε και όπως εσείς απολαμβάνεται πλουσιοπάροχα.
    Και τέλος πόσα έχει προσφέρει αυτό το κόμμα σας που το διαφημίζεται με το χρυσό μετάλλιο, ώστε αυτό το παλικάρι να κάνει όλη την προετοιμασία του και να σηκώσει την χώρα μας τόσο ψηλά με την Ελληνική Σημαία ,
    με τον Εθνικό Ύμνο.
    Έχετε ξεπεράσει κάθε μέτρο, κάθε μετριότητα, αλλά έχετε εφεύρει και την ευγένεια να καλύπτεται κάθε μορφής συμπεριφορά σας. Συγνώμη και έκλεισε το θέμα!!!

  3. ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ, ΚΥΡΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΠΛΕΝΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ.. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.
    ΘΑΥΜΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΝΙΚΟΥΝ. ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΕΥΚΣΑΙΡΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΝΑ ΑΘΛΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΛΛΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΤΥΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΝΙΚΩΝ ΤΩΝ ΠΑΝΑΞΙΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΚΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΝΤΡΟΠΗ, ΚΥΡΑ.

  4. Τους θυμόμαστε και ζητωκραυγαζουμε την ώρα εκείνη. Μετά όταν τα φώτα της ράμπας κλείσουν τους βάζουμε στην άκρη και τους ξαναθυμομαστε στην επόμενη διάκριση τους. Αυτοί είμαστε και αυτοί θα είμαστε. Οι Έλληνες για ένα πράγμα είναι γνωστή για την “αχαριστία”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ