Σάλος με την απονομή του μεταλλίου στον Εμμανουηλ Καραλη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν κοιμήθηκε λεπτό ο Εμμανουήλ Καραλής από το βράδυ της Δευτέρας μέχρι την ώρα της απονομής των μεταλλίων. Δεν ήταν μόνο η χαρά για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου, αλλά και όλα όσα έχει περάσει μέχρι να φθάσει σε αυτό.

Λογικά δεν κοιμήθηκαν ούτε οι άλλοι δύο που ανέβηκαν στο βάθρο. Ο Ντουμπλάντις με το απίστευτο δίδυμο (χρυσό και παγκόσμιο ρεκόρ), αλλά και ο Σαμ Κέντρικς με εμφάνιση καριέρας.

https://twitter.com/flymanolofly/status/1820899765879529919?s=61&t=69qM24fvfz5o3nkoW_wjtw

Και οι τρεις έδειξαν να το απολαμβάνουν.

    • Ο πατέρας του είναι Έλληνας και γεννήθηκε και μεγάλωσε εδώ….. ξεκόλλα ζεις στο 2024. Όλοι οι άνθρωποι είμαστε διαφορετικοί και ίσοι!!!!

    • Θα κρατήσω ένα επίπεδο ρε βλάκα και δεν θα σε βρίσω αλλά έχεις φάει τορπίλη στον εγκέφαλο αυτός ρε ηλίθιε είναι ποίο Έλληνας και από εσένα …

      • Ρε αδέρφια το ότι γεννηθήκαμε Έλληνες ήταν ένα τυχαίο γεγονός. Θα μπορούσε ο καθένας μας να είχε γεννηθεί οπουδήποτε τι κολλυμα είναι αυτό που έχουμε ότι εμείς Είμαστε Έλληνες άρα είμαστε οι καλύτεροι σονι και ντε. Λίγη ταπεινοτητα δεν βλάπτει. Και καθόλου έπαρση οφελη.

    • Νεοταξιτες Κρυφονεοδημοκρατες Μητσολοατκιδες Πρωτοψεμιτες που το παιζετε Μπατριωτες στο Olympia !!! Φτου σας ρε γελοιοι !!!

    • Αρα το να γινουμε οπως η γερμανια η αγγλια η γαλλια , ΚΑΦΕ , δεν σας ενοχλει ετσι ;;; Ζητω οι Λαθρο μαλακες αρκει να εχουν εναν μαλακα πατερα που τις βιζιτες τις γκαστρωνει , η μια μαλακισμενη που γουσταρει Μαυρες Φρατζολες . Το παιζετε κ Ελληνες ξεφτιλισμενοι . Τι πινω ρε ηλιθιε που κοιμασαι ορθιος ;;;; ΜΠΑΟΚ μαλακες Μακεδονες που ο Μεγας Αλεξανδρος αν σας εβλεπε θα σας εσφαζε ολους απο ντροπη .

    • Οπωδηποτε δεν θέλουμε να καταντήσουμε Αγγλία και Γαλλία .Δεν μπορούε όμως να μην αισθανόμαστε όμορφα για ανθρωπους που προβάλουν την Ελλάδα μας στο Εξωτερικό. Ακετοκούμπο .Καραλής.κ.α. Κανω ερώτηση στον εαυτό μου τι έχω προσφέρει εγώ στην Ελλάδα μαςο λευκός περισσότερο από αυτά τα παιδιά και δεν βρίσκω απάντηση .Το χρώμα δεν κάνει τον άνθρωπο ο έντιμος χάρακτηρας είναι. Ψάξε στο διαιδίκτυο για τον James Jakob Williams τον!Αφροαμερικανό Φιλέλληνα που πολέμησε κατά τη διάρκεια της Ελληνικής Επανάστασης το 1821.καθώς και για τον Sam Chekwas αφρικανό που διατηρεί το μοναδικό Ελληνικό βιβλιοπωλείο στη Νέα Υόρκη.. Το λευκό χρώμα του χιονιού στον 2ο παγκόσμιο πόλεμο τύφλωσε στην Σιβηρία χιλιάδες γερμανούς μην τυφλώνει κια την καρδιά σου .ΜΕ φιλικά αισήματα Σπύρος Κ.

  1. Είναι περισσότερο Έλληνας με Ε ΚΕΦΑΛΑΙΟ από κάποιους που φορούν παρωπίδες και έχουν κολλημένα , επικίνδυνα , θλιβερά μυαλά….

  2. Μην σας πιάνει τρέλα!
    Έλληνας είναι ο Εμμανουήλ!
    Χριστιανός ορθόδοξος, βαπτισμένος!
    Να είναι καλά το παλικάρι, μας έκανε υπερήφανους!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ