Αλβανια: Χρυσές πλήρωσε τις διακοπές της στους Αγίους Σαράντα η Τουνη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διακοπές με την παρέα της στους Αγίους Σαράντα της Αλβανίας έκανε η Ιωάννα Τούνη, με τον φίλο της Στηβ να μοιράζεται στιγμιότυπα από το tour στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα, σε βίντεο που δημοσίευσε από εστιατόριο όπου γευμάτισαν, έδειξε τα πιάτα και μίλησε για τις τιμές, οι οποίες όπως αναφέρει ανέβηκαν πολύ σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια όπου είχαν επισκεφθεί ξανά την περιοχή.

Σύμφωνα με τον Στην, για κοκτέιλ, χωριάτικη σαλάτα, πατάτες φούρνου κοτόπουλο με λαχανικά, γαρίδες σαγανάκι, χοιρινό σε σούβλα με λαχανικά, μοσχάρι φιλέτο και χταπόδι με κόκκινη σάλτσα πλήρωσαν 204 ευρώ. «Παιδιά, 4 άτομα πληρώσαμε 204 ευρώ. 50 ευρώ το άτομο» ανέφερε και τόνισε ότι οι τιμές έχουν ανέβει.

@steve.toumpas

Που να παμε να φαμε Τοπ ??? Ακουω μαγαζια ! #summer #albania #vlog #fy #viral #fypage #foryoupage #φοργιουπειτζ #foodtiktok #foodie

♬ πρωτότυπος ήχος – Steve.89_

Παρόμοια σχόλια έκαναν και οι ακόλουθοί του, οι οποίοι ανέφεραν ότι το φαγητό δεν φαίνεται καλό και ότι οι τιμές ήταν υπερβολικές για την περιοχή.

Σε άλλα βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok o φίλος της γνωστής influencer, η παρέα φαίνεται να διασκεδάζει με… αλβανικά τραγούδια!

@steve.toumpas

📍orange club sarande 🇦🇱 Απ τα πιο ομορφα βραδια μου! @Ioanna Touni @Ste_kip 🩵🩵🩵 #albania #summer #vlog #fy #viral #fypage #foryoupage #φοργιουπειτζ #nightout #friends

♬ πρωτότυπος ήχος – Steve.89_

  1. Ας πηγαινε στο kullurice να φαει σουτζυκακια που ειναι πιο φτηνα.Παντως δεν εχουμε παραπονο.Ανηκουμε στον πολιτισμο που οι ηλιθιοι δινουν αξια στα τιποτε.

  2. Στην πατρίδα της πήγε. Ας αφήσει κι εκεί κανένα φράγκο. Όχι μόνο στους εξωτικούς προορισμούς και στις πανάκριβες τσάντες!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ