Αποχώρησε απο το ραδιόφωνο Στο Κοκκινο ο Γιώργος Τραπεζιωτης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένας από τους πιο «παλιούς» δημοσιογράφους του 105.5 Στο Κόκκινο, αποτελεί ήδη παρελθόν από το πρόγραμμά του. Ο Γιώργος Τραπεζιώτης ανακοίνωσε στον αέρα της σημερινής και τελευταίας εκπομπής του στον ραδιοσταθμό, ότι αποχωρεί έπειτα από 18 χρόνια στο δυναμικό του -από την πρώτη μέρα λειτουργίας του!- επικαλούμενος το γενικότερο βαρύ κλίμα που επικρατεί εκεί τον τελευταίο καιρό. Στον αποχαιρετιστήριο λόγο του, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον ΣΥΡΙΖΑ και στην αντιμετώπιση που πρέπει να έχει ο 105.5 Στο Κόκκινο, ως αριστερό-προοδευτικό ραδιόφωνο:

«Όπως, λοιπόν, δεν μου αρέσει να ακούω για κάποιον να λέει «αυτό είναι το σπίτι μου», να λέει «αυτό είναι το αυτοκίνητό μου», «αυτή είναι η μηχανή μου», «αυτό είναι το ραδιόφωνό μου», «αυτό είναι το κόμμα μου», «αυτή είναι η ομάδα μου», δεν υπάρχουν «μου». Μούξις. Στην αριστερά έχω μάθει ότι τα πράγματα είναι «μας», συλλογική υπόθεση. Και το Κόκκινο ήταν, είναι και θα παραμείνει συλλογική υπόθεση. Ανήκει σε όλους μας. Και σε εσάς», είπε και συνέχισε λέγοντας «Ο ΣΥΡΙΖΑ αν δεν προσέξει το μοναδικό μέσο ενημέρωσης που έχει, τον πήρε ο διάολος και τον σήκωσε».

Πρόκειται για έναν από τους πιο βασικούς συντελεστές του 105.5 Στο Κόκκινο, καθώς τις τελευταίες σεζόν έκανε εκπομπές στην prime time ζώνη του, από τις 7 έως τις 10 το πρωί, αρχικά ως δίδυμο με τον Γιώργο Μελιγκώνη και στη συνέχεια μόνος του. Ο Γιώργος Τραπεζιώτης συνεχίζει τον «χορό» των αποχωρήσεων από τον σταθμό, μετά την Βαρβάρα Μανταίου και τον Ανδρέα Πετρόπουλο (που πήρε «μεταγραφή» για το Talk Radio 98.9).

e-tetradio.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ