Μιχαλης Κατρινης: Υπάρχουν αναπάντητα ερωτηματικά που ενισχύουν την πεποίθηση ότι στην Ελλάδα υπάρχει κρίση θεσμών και ευθεία αμφισβήτηση, αν όχι υπονόμευση, του Κράτους Δικαίου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με βάση το πόρισμα για τις υποκλοπές, αλλά και όσα λέει ο Πρωθυπουργός, ότι δεν γνώριζε για τις παρακολουθήσεις και ο Δημητριάδης ότι δεν τον ενημέρωνε ο διοικητής της ΕΥΠ για αυτές, το συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι έχουμε μια ΕΥΠ η οποία λειτουργεί αυτόνομα και χωρίς έλεγχο.

►Επίσης έχουμε ιδιώτες με παράνομα λογισμικά που αντιμετωπίζουν κατηγορίες για πλημμελήματα και αφού πριν τους δόθηκε χρόνος δύο ετών για να προετοιμαστούν, να εξαφανίσουν στοιχεία που εκθέτουν τους ίδιους και την κυβέρνηση.

►Τελικά φαίνεται ότι ουδείς έχει ευθύνες για το γεγονός ότι υπήρχαν κοινοί στόχοι ΕΥΠ και Predator σε ότι αφορά στις παρακολουθήσεις.

►Όμως ο σημερινός διευθυντής της ΝΔ , ως γ.γ του ΥΠΕΞ, είχε υπογράψει την άδεια εξαγωγής του Predator από την Ελλάδα σε τρίτες χώρες.

►Επιπλέον, αν δεχτούμε τη συλλογιστική ότι νόμιμα έγιναν οι παρακολουθήσεις από την ΕΥΠ, μεταξύ των παρακολουθούμενων ήταν και ο Υπουργός κ.Χατζηδάκης, ο οποίος παραμένει στη θέση του, τι να υποθέσει κανείς μετά από αυτή την εξέλιξη;

►Υπάρχουν αναπάντητα ερωτηματικά που ενισχύουν την πεποίθηση ότι στην Ελλάδα υπάρχει κρίση θεσμών και ευθεία αμφισβήτηση, αν όχι υπονόμευση, του Κράτους Δικαίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ