Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024

Άφωνο το κοινοβούλιο έβλεπε την Λινού να χειροκροτεί τον Άδωνι!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε ανάρτηση του Βασίλη Βιλιάρδου διαβάζουμε:

Μου έκανε εντύπωση η κυρια Λινου που χειροκροτούσε σήμερα τον Α. Γεωργιάδη από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ – από τα κλάμματα για τον Π. Πολάκη, στα χειροκροτήματα για τον Α. Γεωργιάδη;

Τον τελευταίο παντως, τον ρίχνει συνεχώς ο Κ. Μητσοτάκης στα θηρία – ελπίζοντας να τον κατασπαράξουν. Φαίνεται όμως πως είναι εφτάψυχος – πάντα ξεφεύγει και βρίσκει απρόσμενους συμμάχους.

  1. Και γιατί φαίνεται παράξενο, θά έπρεπε να πλακωθουν στις μπουνιές και στά μπινελικια για να δείξουν ότι είναι αντίθετοι και δεν πρέπει να συμφωνήσουν σέ τίποτα.

    • Λίγο μετά την αναφορά για τις μίζες με τα κέντρα υγείας, ακριβώς κατά την κατάθεση του νομοσχεδίου που διαλύει την ψυχική υγεία και ενώ βιώνουμε τη διάλυση ολόκληρου του ΕΣΥ το βλέπεις λογικό η αντιπολίτευση να χειρικροτα τον υπεύθυνο υπουργό, που μάλιστα είναι κόκκινο πανί και για τις χυδαίες επιθέσεις του μέσα κι έξω από τη Βουλή;

  2. Απορώ πώς μία επιτυχημένη γυναίκα η και ένας επιτυχημένος άνδρας καταδέχεται και μπαίνει μέσα σ αυτόν τον χώρο, πού ο πολύς κόσμο και η κοινή λογική τον αποκαλεί πλέον καφενείο του χειρίστου είδος. Ποτέ δεν θα ξεχάσω εκείνη την παρέλαση που εκείνο το αγόρι έκανε την πιό πρέπουσα χειρονομία σε όλο το κονκλάβιο….

    • Κύριε Ιωαννίδη όλοι αυτοί δεν μπαίνουν αλλά τους βάζει ο λαός ο οποίος πρέπει να προσέχει τι ψηφίζει,αυτός έχει την κύρια ευθύνη αφού ψηφίζει με μικροσυμφεντολογικα κριτήρια και όχι αξιοκρατικά. Αλήθεια αναρωτηθηκατε πόσοι ψηφίζουν χωρίς να ξέρουν τι ψηφίζουν επειδή δεν έχουν την κρίση ,υπερηλικιωμενοι ,χαζοί,γυναίκες και άνδρες χωρίς πρωτοβουλία,χαλαροί της πλάκας κλπ.
      Και αλήθεια για ποιο αγόρι μιλάτε και για ποια πρέπουσα χειρονομία. Πιστεύετε ότι το έκανε συνειδητά η για να κάνει τον μάγκα στους κολλητούς του,για ψάξτε το

  3. Μπραβο στην κ. Λινου!!επιτελους ας ερθει ο καιρος που να λεμε με αξιοπρεπεια και σεβασμο αληθειες και οχι να κανουμε μικροπολιτικη πολακια,μπραβο κ.λινου τιμας το αξιωμσ του γιατρου!!!!!

  4. Αξιότιμη κυρία Λινού συγχαρητήρια για την ευπρέπεια που δείξατε για μια άλλη κυρία διαφορετικης κομματικης θέσης &άποψης.Σαςτιμα η Άποψη σας αλλά τιματε και σέβεστε το επαγγελμΑ λειτούργημα και τους αγώνες,τίμιους και καθαρούς που δινετε για το κομμάτι σας μέσα απο ενα πνευμα δικαίωσης και των αξεπεραστων αξιών σαςγια πολλά χρόνια αγωνίστηκα με για την ισότητα των δύο φύλων κοντά στην αξεπέραστη κ μαργαρίτα ,(πρώην Παπανδρέου)

  5. Έτσι είναι η δημοκρατία κ θα ήταν πολύ όμορφο να ισχύει σ όλες τις παρατάξεις…λίγο χλωμό ομως γιατί είμαστε Έλληνες μ ένα ερωτηματικό είμαστε???

  6. Αυτός ο χώρος εκεί μέσα είναι μια αρένα που φιλοξενεί τιμιότατους ανθρώπους όπου μπαίνουν ενώ μένουν στο νοίκι και βγαίνουν με 45 ακίνητα και αρκετά πακέτα χαρτάκια από αυτά που γράφουν επάνω 500 που τα τυπώνει αβέρτα κάποιο τυπογραφείο στην Ευρώπη…

  7. Το να χειροκροτει καποιος τον υμνητή της ΧΟΎΝΤΑΣ του ΤΟΜΣΕΝ του ΣΟΙΜΠΛΕ, που βρίζει εργαζόμενους,γιατρούς, που κλείνει νοσοκομεία,που έχει αδιευκρινιστα πόσα στους λογαριασμούς του και δεν τρέχει ΤΊΠΟΤΑ, είναι τουλάχιστον ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΣ όποιος και να είναι ΑΥΤΟΣ/Η (κα.Λινου)!!!!

  8. Δεν μου κάνει εντύπωση για την κ. Λινου που είναι και πρεσβυτέρα από τα λεγόμενα της για τον εμβολιασμό κατά του κορονοιου όσο και για την ψήφιση του γάμου των λοατκι προς δικό της όφελος. Προορίζεται υπουργός Υγείας με όφελος οικογενειακό να φέρει την κόρη της στην Ιατρική Αθηνών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ