Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου, 2024

Οι Γερμανοί ξεσκαρτάρουν, οι Έλληνες μπαζώνουν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γράφει ο Γιώργος Βενετσάνος

Διαβάζουμε ότι μέσα σε λίγες ημέρες ήρθε και δεύτερη πτήση από Γερμανία, με παράνομους μετανάστες που απελαύνονται πίσω στην Ελλάδα. Προσέξτε δεν τους απελαύνει από εκεί όπου προέρχονται, δηλαδή το Πακιστάν ή το Αφγανιστάν, αλλά έρχονται πίσω στην Ελλάδα.

Η κίνηση αυτή της Γερμανίας είναι αυτό ακριβώς που είχε αποδεχτεί ο σημερινός πρωθυπουργός στην συνάντηση του με τον Γερμανό καγκελάριο, για αυτό και ο τελευταίος πανηγύριζε που η πατρίδα του θα ξεφορτωθεί αρκετούς από αυτούς που επιβαρύνουν τον κρατικό της προϋπολογισμό και ζούσαν με επιδόματα. Τώρα πως θα ζήσουν στην Ελλάδα που πλήττεται από σφοδρότατη ανεργία, είναι ένα ζητούμενο που μόνο η κυβέρνηση μπορεί να απαντήσει.

Ήδη έχουν έρθει μέχρι στιγμής δυο πτήσεις από το Μόναχο και Βερολίνο, ενώ σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ετοιμάζεται μια ακόμη ομαδική απέλαση προς στην Ελλάδα.

Ωραίοι οι Γερμανοί ξεσκαρτάρουν, γιατί αυτό κάνουν, επειδή δεν πρόκειται να διώξουν κανένα γιατρό, νοσηλευτή, μηχανολόγο, μηχανικό ή άλλο επιστήμονα, αλλά την πλέμπα που τους μασουλαει τα επιδόματα και δεν τους πρόσφερε απολύτως τίποτα, ούτε καν ως εργατικό δυναμικό. Τώρα μας τους στέλνουν πακέτο εδώ ελεώ πρωθυπουργού μας, και αν στην Γερμανία ήταν αυτό που λέμε «φύρα», εδώ τι θα είναι παραγωγικοί; Απλά με ευθύνη της κυβέρνησης μας προστίθενται στους ήδη υπάρχοντες άτομα ανειδίκευτα, για να μην αναφέρω ότι έχουν και ένα επιθετικό θρήσκευμα, που έρχεται σε αντίθεση με τις δικές μας θρησκευτικές αρχές και αυτό δεν θα ήταν πρόβλημα, αν στον περίγυρο των Βαλκανίων δεν γινόντουσαν προσπάθειες να τεθούν κάτω από την επιρροή ριζοσπαστικών ομάδων, του συγκεκριμένου θρησκεύματος πολίτες όμορων κρατών, με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό μελλοντικά για την περιοχή μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ