Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου, 2024

Αυξημένη η επιβατική κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά – Αδειάζουν τα αστικά κέντρα οι αδειούχοι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με πληρότητα των πλοίων που σε πολλές περιπτώσεις κυμαίνεται από 70% έως 90% ξεκίνησε η έξοδος των αδειούχων του Ιουλίου από τα λιμάνια του Πειραιά της Ραφήνας και του Λαυρίου.

Οι προορισμοί που έχουν μεγαλύτερη ζήτηση είναι οι Κυκλάδες και η Κρήτη όπου η πληρότητα φθάνει στο 90% ενώ για κάποιους προορισμούς όπως η Πάρος, Νάξος και Σαντορίνη η πληρότητα αγγίζει στο 100%!

Από νωρίς το πρωί ήδη το λιμάνι του Πειραιά έσφυζε από ταξιδιώτες που πάνε έστω και για λίγες ημέρες στα νησιά της χώρας, για να χαλαρώσουν και να αποφορτιστούν. Έχοντας φορέσει τα χαμόγελά τους και με τις βαλίτσες τους στο χέρι, οι αδειούχοι επιβιβάζονται στο πλοίο.

Σήμερα Δευτέρα (29/07), μόνο από το λιμάνι θα αναχωρήσουν 56 πλοία, εκ των οποίων τα 34 θα φύγουν για τον Αργοσαρωνικό και τα 22 για τις Κυκλάδες, την Κρήτη και την Ρόδο. Από τη Ραφήνα αναμένεται να πραγματοποιηθούν 9 δρομολόγια για Κυκλάδες και 5 για Μαρμάρι ενώ από το Λαύριο έχουν προγραμματιστεί 7 δρομολόγια.

Οι οδηγοί που κατευθύνονται προς το λιμάνι του Πειραιά θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή, καθώς μέχρι τις Πύλες και περιμετρικά στους δρόμους του λιμανιού η κίνηση είναι αυξημένη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ