Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου, 2024

Μάστιγα τα τροχαία: Χάνουμε 3 με 4 συνανθρώπους μας καθημερινά στην άσφαλτο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανατριχίλα προκαλεί το βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα από το σοβαρό τροχαίο, στη Λεωφόρο Συγγρού, το βράδυ της Κυριακής.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, κινείται στη Λεωφόρο Συγγρού λίγο πριν στρίψει στον παράδρομο στο ύψος της Αμφιθέας. Τότε, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, χάνει τον έλεγχο και προσκρούει πάνω σε νησίδα.

Όπως εξηγεί, ο Κωνσταντίνος Ιαβέρης, οδηγός Αγώνων και σύμβουλος Οδικής Συμπεριφοράς, τα τροχαία έχουν γίνει μάστιγα στους ελληνικούς δρόμους, με τους Έλληνες να πληρώνουν βαρύ φόρο αίματος στην άσφαλτο.

«Δυστυχώς 3-4 άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους κάθε μέρα. Πάντα υπάρχει ο ανθρώπινος παράγοντας σε ένα ατύχημα. Στη Μεσσηνία είδαμε πως τα δύο αυτοκίνητα βρέθηκαν από κάτω, ενώ το τρίτο που έβλεπε τι γινόταν έστριψε κα κατάφερε και σώθηκε. Τα περισσότερα θύματά είναι νέοι άνθρωποι 15-35 χρονών», είπε και συνέχισε:

«Πρέπει καθένας να καταλάβει πως όταν πιάνει το τιμόνι πρέπει να είναι υπεύθυνος. Έχουμε 650 νεκρούς κάθε χρόνο. Το να γίνει ένα ατύχημα με υλικές ζημιές, είναι οκ, η πιο δύσκολη στιγμή είναι να χάσει κάποιος το παιδί του».

Πατέρας και κόρη έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο στην Ξάνθη – Σε κρίσιμη κατάσταση η μητέρα και η δίδυμη αδερφή

Μετά το τραγικό δυστύχημα στην Μεσσηνία άλλη μία οικογενειακή τραγωδία με δύο νεκρούς σε τροχαίο σημειώθηκε στην Ξάνθη το απόγευμα της Κυριακής (28/07). Τη ζωή τους έχασαν ένας 53χρονος και η 15χρονη κόρη του, η οποία νοσηλεύονταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με το xanthinews.gr, το τροχαίο σημειώθηκε χθες στον παραλιακό περιφερειακό στην διασταύρωση του Μυρωδάτου και ενεπλάκησαν ένα φορτηγό και ένα αυτοκίνητο με 5 επιβαίνοντες. Από το ΙΧ ανασύρθηκε νεκρός ο οδηγός και βαριά τραυματισμένες 2 γυναίκες και 2 παιδιά.

Πως συνέβη το τροχαίο

Πρόκειται για οικογένεια που επέστρεφε από την παραλία και το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με διερχόμενο φορτηγό. Εκτός από τον 53χρονο πατέρα, πέθανε και η 15χρονη κόρη του που ήταν διασωληνωμένη στο νοσοκομείο της Ξάνθης.

Να σημειωθεί ότι η 48χρονη μητέρα της οικογένειας νοσηλεύεται διασωληνωμένη και η δεύτερη κόρη, δίδυμη αδερφή του αδικοχαμένου κοριτσιού, είναι επίσης τραυματισμένη.

Στο xanthinews.gr τονίζεται ότι το σημείο της τραγωδίας είναι διασταύρωση καρμανιόλα και έχουν σημειωθεί τα τελευταία χρόνια εκατοντάδες τροχαία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ