Εκλογές στη Χειμάρρα: Μήνυση Γκικουρία κατά Τάβου στην Υπηρεσία Διαφθοράς

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με την εκκίνηση της επίσημης προεκλογικής εκστρατείας στην Χειμάρρα της Αλβανίας, ενόψει των εκλογών της 4ης Αυγούστου, έπεσε και η πρώτη μήνυση.

Ο Πέτρος Γκικουρίας, ο υποψήφιος της αντιπολίτευσης για τη Χειμάρρα, επικοινώνησε με την Ειδική Υπηρεσία κατά της Διαφθοράς και του Οργανωμένου Εγκλήματος – SPAK, καταθέτοντας τις αντιρρήσεις του κατά του Βαγγέλη Τάβου, υποψήφιο υποστηριζόμενου από τον Έντι Ράμα.

Ο Γκικουρίας έχει καταγγείλει τον σοσιαλιστή υποψήφιο λόγω της μεταφοράς της Αστικής Κατάστασης του από το Αργυρόκαστρο στη Χειμάρρα (δεν ήταν δημότης της Χειμάρρας και πρόσφατα ενόψει των εκλογών επισπεύστηκε η εγγραφή του στη Χειμάρρα).

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Shqiptarja, ο Γκικουρίας κατήγγειλε τον υποψήφιο δήμαρχο υποστηριζόμενο από το Σοσιαλιστικό Κόμμα για ‘πολιτική κομπίνα’, δηλαδή, την εσπευσμένη μεταφορά της ληξιαρχικής πράξης του, από τη Δρόπολη που ήταν, στη Χειμάρρα.

Η καταγγελία έγινε την περασμένη Τρίτη, 23 Ιουλίου, ενώ σήμερα ξεκίνησε η προεκλογική περίοδος για το Δήμο της Χειμάρρας.

ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ