Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

Γιώργος Κύρτσος: Ένα ακόμη χαρούμενο καρτέλ με υπογραφή Μητσοτάκη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα ακόμη χαρούμενο καρτέλ με υπογραφή Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ τα ταξείδια με πλοίο μειώθηκαν το 2023 σε σχέση με το 2022 κατά 21,6% λόγω της εκτόξευσης των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων.

Προφανώς η μείωση των εισιτηρίων της ακτοπλοίας συνεχίζεται και το 2024 λόγω μεγαλύτερης ακρίβειας.

Στο Μαξίμου όμως παίζουν το παιχνίδι του καρτέλ και δηλώνουν οτι δεν παρεμβαίνουν αφού βέβαια βοήθησαν στο στήσιμο της αγοράς!

    • Πέφτει χαμηλά επειδή λέει την αλήθεια; εσάς σας ενοχλεί γιατί ανήκετε στους πετσοταισμένους και ευεργετημένους κολλητούς του Μαξίμου ή στα καλοταϊσμενα πρόβατα πού ακόμα πιστεύουν ότι το χρηματιστήριο ενέργειας του Χατζηδάκη και η πράσινη (ΤΕΡΝΑ) μετάβαση του Μητσοτάκη έγινε για να έχει φτηνό ρεύμα ο λαός; ντράπηκε και η ντροπή!! Κοιταχτείτε στον καθρέφτη!!

  1. Από αυτά φαίνεται ότι η σημερινή ηγεσία έχει σφετεριστεί τον τίτλο της ΝΔ και δεν είναι επ ουδενί διάδοχη του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή. Θυμίζω ότι στο καταστατικό της ναι μεν υποστηρίζει την ελεύθερη αγορά, με κρατικό παρεμβατισμό όμως όταν πρόκειται για τη διασφάλιση του δημόσιου συμφέροντος και για όφελος του λαού. Τί από αυτά κάνει η κυβέρνηση; Ακριβώς τα αντίθετα…

    • Οταν δεν αντιλαμβανεσε που ηταν και που βρησκετε η χωρα σου μεσα σε 6,5 χρονια ε τοτε εχεις προβλημα!!Ποσοθ κατηγορησαν και τον Εθναρχη και ποσοι των εγκατελειψαν για το τοτε ΠΑΣΟΚ;Η ΙΣΧΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ / ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ!! ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΓΚΡΙΝΙΕΣ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!!

  2. Παντα δεν συμβαίνει τίποτα για αυτήν την κυβέρνηση. Τώρα αφήστε τους ήσυχους. Αφού ο Μητσοτάκης έβαλε το τρένο στις ράγες, πήγε να απολαύσει τους Ολυμπιακούς αγώνες στην Γαλια. Όλα πάνε καλά και οι κλέφτες κάνουν την δουλειά τους. Οι προστάτες τους είναι μέσα στο τρένο!

  3. Αν μιλήσουμε με όρους αγοράς τα καράβια έχουν σχεδόν μονοπωλιακή μορφή .
    Τα νησιά είναι γεμάτα από κόσμο μάλιστα μιλάμε και για υπέρ πληθυσμό.
    Η κυβέρνηση προφανώς δεν βρίσκει
    λόγο παρέμβασης.
    Τα περί λαϊκού δικαίου έμοιαζαν και μοιάζουν πάντα όψιμα!!

    • Ζητάμε βοήθεια νά απαλλαγούμε από τό κάθαρμα Μητσοτάκη καί την συμμορία του.Αλλα από ποιόν; Έχει γίνει από τους πλουσιότερους Ευρωπαιους.Με 41 ακίνητα στο εσωτερικό καί άλλα τόσα στο εξωτερικό,με τό σύστημα Τράγκα,τον συγχωρέμενο δημοσιογράφο.Μου έκοψε 80 € από την σύνταξη μου, τό κάθαρμα.Αισθανομαι τόν στρατό κατοχής πού με πιέζει καθημερινά,δεν μπορώ να αναπνευσω.Εχει φακελωσει όλους τούς Έλληνες από τό τηλέφωνο κυριως.Αναθεμα τά μπασταρδατου νά τά νεκροφιλησει.Η αντιπολίτευση φαίνεται τά οικονομαει καί μόνο νιαουριζει. Ανάθεμα

  4. Τρίζουν τα κόκαλα του Εθνάρχη ΚΩΣΤΑΝΤΊΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΉ. Τιμές εισιτηρίων φωτιά τιμές καυσίμων φωτιά τιμές διοδίων φωτιά Έχουμε φτάσει να είμαστε σκλάβοι στην ίδια μας την χώρα από διόδια πού φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια. Το πιτογυρο αντί να το τρώμε μας τρώει. Ο καφές σε πνίγει και από ότι φαίνεται η άνοδος τιμών συνοδεύεται από της υψηλές θερμοκρασίες και εκεί που λέγαμε φωτιά στα Σαββατόβραδα τώρα λέμε φωτια στα μπαντζακια μας. Στην μοναδική χώρα που Τα πάντα αυξάνονται και τίποτα δεν μειώνεται. Και εκεί που λέγαμε ότι η κινητήρια δύναμη τής χώρας μας είναι ο τουρισμός όπως πάμε θα τούς διώξουμε όλους λόγο άνοδο θερμοκρασίας και άνοδο τιμών. Κι εδώ που τα λέμε Αναρωτιέμαι αν θα φορολογήσει και της μύγες . Και κάτι τελευταίο Κάποτε λοιπόν λέγαμε είμαστε Έλληνες τώρα αν το πούμε είμαστε ρατσιστές και μας λένε χουντικούς όμως εμείς οι παλιοί ΤΗΣ παλιάς ΟΝΝΕΔ Που ακούγαμε τον ύμνο βλέποντας τον πυρσό να κυματίζει καμαρωτα καμαρωτα ήμασταν περήφανοι χαρούμενοι και το κυριότερο δεν φοβόμαστε όπως συμβαίνει σήμερα. Γιατί εμείς πιστεύαμε στην ΠΑΤΡΊΔΑ ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΊΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ Σήμερα σε τι πιστεύουν; Στην διάλυση της Πατρίδας στην διάλυση της οικογένειας και της Θρησκείας. Ε.. Όχι όχι ρε παιδιά αυτή Δεν είναι η Νέα Δημοκρατία. Αυτή είναι η Νέα Δυστυχία.

  5. Κάνεις λάθος φίλε…
    Ο Μητσοτάκης είναι υπέρ της οικογένειας…
    Ακούστηκε ότι θα είναι όχι μόνο παρών στο γάμο του Κανελλάκη αλλά και κουμπάρος…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ