Βιντεο απο την ένοπλη ληστεία με καλάζνικοφ σε γηροκομείο της Θεσσαλονίκης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορτάζ – Βασίλης Παναγιωτίδης απο το reportazdromou.gr

Σοκαριστικά είναι τα βίντεο που φέρνει στην δημοσιότητα το reportazdromou.gr από την ένοπλη ληστεία που πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της 29 Απριλίου του 2020, σε γηροκομείο της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Στα βίντεο οι πέντε δράστες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους φαίνονται να κατευθύνονται με το όχημά τους προς το γεροκομείο και στη συνέχεια να εισέρχονται σε αυτό κρατώντας όπλο, σιδερολοστούς και βαριοπούλα. Λίγα λεπτά μετά κόβουν το ρεύμα και στην συνέχεια ακινητοποιούν μία νοσηλεύτρια και τον έναν από τους ιδιοκτήτες του γηροκομείου.

Να σημειωθεί πως οι δράστες είχαν αφαιρέσει βαλίτσα που περιείχε ανιχνευτή μετάλλων, δύο ρολόγια και κοσμήματα, ενώ στη συνέχεια όπως φαίνεται και σε άλλο βίντεο διέφυγαν με όχημα, όπου τους ανέμενε συνεργός τους κρατώντας αυτόματο όπλο.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης κατάφεραν τελικά να εξιχνιάσουν την ένοπλη ληστεία μετά από συνεχιζόμενες έρευνες που διεξήγαγαν όλο αυτό το διάστημα. Στο πλαίσιο των ερευνών ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο εμπλεκομένων στην υπόθεση δραστών. Πρόκειται για ημεδαπούς ηλικίας 35 και 31 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση του Νόμου περί όπλων, μάλιστα η δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

reportazdromou.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ