Πολύνεκρο τροχαίο στην Ελαία – Μάνα με μωρό ανάμεσα στα θύματα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πολύνεκρο τροχαίο σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην εθνική οδό Πύργου-Κυπαρισσίας, στο ύψος της Ελαίας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του PatrisNews, μια νταλίκα “δίπλωσε” και συγκρούστηκε με δύο διερχόμενα οχήματα, προκαλώντας ανείπωτη τραγωδία.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι υπάρχουν αρκετοί νεκροί, ενώ ανάμεσά τους είναι μια μάνα με το μωρό της. Η είδηση έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία με τις εικόνες από το σημείο του δυστυχήματος να συγκλονίζουν.

Οι αρχές έσπευσαν άμεσα στο σημείο, με ασθενοφόρα, πυροσβεστικά οχήματα και αστυνομικές δυνάμεις να επιχειρούν για την απεγκλωβισμό των θυμάτων.

Η αιτία της σύγκρουσης παραμένει υπό διερεύνηση.

patrisnews.com

  1. Να γράφεται την πραγματική αλήθεια γυμνή- τα πράγματα με το όνομά τους.
    Η Ελαία υπάγεται στα όρια Νομού Μεσσηνίας.
    Στο τέλος μίας απόλυτης ευθείας που ξεγελά τον κάθε οδηγό σε ανάπτυξη ταχύτητας, ξαφνικά ο δρόμος έχει ένα κλειστό πέταλο. Απότομο φρενάρισμα, η ελάττωση ταχύτητας απότομη, η τροχαίο για όσους γνωρίζουν πολύ καλά την περιοχή.
    Πολλά τα τροχαία που έχουν συμβεί σε αυτό το σημείο.
    Η πολιτεία θα έπρεπε χρόνια πριν να έχει κάνει διάνοιξη του δρόμου, δεν απαιτείται ιδιαίτερο κόστος, το έδαφος δεν έχει πετρώματα, χώμα και πεύκα.
    Τόσο η τροχαία Ηλείας όσο και η τροχαία Μεσσηνίας μια απορία, έχουν ποτέ τονίσει το επικίνδυνο αυτό σημείο, τυχόν προτάσεις υποδείξεις για βελτίωσή του.
    Πόσο ακόμη αίμα στην άσφαλτο, για κάτι που το φωνάζει με κάθε τρόπο – Επικίνδυνη στροφή – Διόρθωση
    δια πλάτυνση του οδοστρώματος.
    Σκοπός δεν αποτελεί μόνο η είδηση. Επιβάλλεται κάποτε να γίνονται και βελτιώσεις στα κακώς πεπραγμένα.
    Έστω και με βήματα αργά, ας αλλάξουμε νοοτροπίες παρελθόντων ετών.

    • Γιὰ τὴν μὴ τήρησιν τῶν ὁρίων ταχύτητος ἀπὸ τοὺς ὁδηγοὺς στὸ συγκεκριμένο τμῆμα τῆς οδοῦ, κυρίαρχης αἰτίας τῶν ἀτυχημάτων, δὲν ἀναφέρεσθε. Γιατί; Πάντα οἱ ἄλλοι λοιπὸν εὐθύνονται…….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ